Tuvalette Kireç ve Lekeleri Kola ile Temizleyin!

Kola sağlığımız için faydalı olmayan bir içecek olsa da tuvalet temizliği için ideal bir içecek. Kireç ve diğer lekelerle dolu tuvelete kola dökerseniz ne olur? İşte kolanın mutfak değil de banyoda kullanılmasını gerektiren temizlik yöntemi.

22.05.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-15:44)

Kola ile tuvalet temizliği! Daha önce duyduğunuzu sanmıyoruz ama bu yöntem oldukça işinize yarayacak. Kola ile tuvalet nasıl temizlenir gelin birlikte bakalım.

KOLAYI KLOZETE DÖKÜN  

İlk iş olarak kolayı klozete boşaltın. Klozetin her yerine eşit oranda dökmeye özen gösterin. Hepisini bir anda dökmek değil de azar azar dökmeyi deneyin. 

EN AZ BİR SAAT BEKLEYİN!  

Klozete dökülen kola lekelerin hızlıca çıkmasını sağlayacaktır. Ancak bunun için en az bir saat beklemeniz gerekir. Ekstra bir güç harcamak istemiyorsanız gece döküp sabaha dek bekletebilirsiniz. Sabah kalktığınızda gördüğünüz temizliğe inanamayacaksınız. 

FIRÇA İLE TEMİZLEYİN   

İnatçı lekeler fazlaysa bu durumda bir sonraki adıma geçmeden önce bu lekeleri yumuşatmak için tuvalet fırçası kullanabilirsiniz.

SİFONA BASIN  

Koladaki asit, kireç ve kirlerin çözülmesini sağlayacaktır. Yeteri kadar beklettiğinizden eminseniz son aşama olarak sifonu çekebilrsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal