Topuklu Ayakkabı Giyip Gün Boyu Rahat Etmenin Püf Noktaları

Topuklu ayakkabı giymek kadınların vazgeçilmezleri arasında... Giydiğimiz ayakkabılar bazen vursa da canımızı da acıtsa, yaralarımız iyileşir iyileşmez yeniden giymeye başlıyoruz. Peki topuklu ayakkabının dezavantajlarına karşı nasıl önlemler almalıyız? Topuklu ayakkabı giyerken nelere dikkat etmeliyiz?

23.03.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-09:09) Topuklu Ayakkabı Giyip Gün Boyu Rahat Etmenin Püf Noktaları

Tarzımızın bütünleyici olan topuklu ayakkabılar dolabımızın olmazsa olmazlarından. Doğru ayakkabı seçimiyle dikkatleri üzerimize çekmek an meselesii. Peki karşıdan bakan için bir sorun görünmezken, bazen ayağımızı vuran ayakkabılar büyük acılar çekmemize neden olabilir. İşte topuklu ayakkabı giyerken aşağıdaki maddelere dikkat edersek bu sorunu belki asgariye indirebiliriz.

 

YANINIZDAN YARABANDI EKSİK OLMASIN

Ayakkabı vurmalarına karşı hep tedarikli olmalısınız. Herhangi bir topuklu ayakkabı vurmasına karşı sizi bu durumdan kurtarması için yanınızda yara bandı bulundurun. 

AYAKKABINIZI SAKIN ÇIKARMAYIN! 

Topuklu ayakkabı ayağı vurduğunda yapılan ilk şeylerden biri de ayakkabıyı çıkarmak oluyor. Fakat bu yapılan en büyük yanlışlardan biridir. Çünkü bu hareket ayakların çok şişmesine ve ayakların daha çok acımasına neden oluyor 

AYAK BAKIMLARINIZI İHMAL ETMEYİN

Ayak bakımlarınıza özen gösterin. Düzenli olarak pedikür yaptırın ya da yapın. Cilt ve vücudunuza gösterdiğiniz özeni ayaklarınıza da gösterin. Ayak bakımı ne kadar ihmal ederseniz ayakalarınız topuklu ayakkabının içerisinde o kadar rahatsız olacaktır. 

TOPUKLU AYAKKABINIZI DOĞRU SEÇİN 

Topuklu ayakkabı giymenin püf noktalarından biri de topuk boyutudur. Gün içerisinde düzenli olarak giyeceğiniz ayakkabılar olabildiğince kalın topuk ve az yükseklikte olmalıdır. Topuk boyunuz ne kadar ince olursa gün içerisinde o kadar canınız yanar ve ayaklarınız rahatsız olur. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal