2019'da Topuz Modası Kasıp Kavuracak!

Şık ya da salaş... yaptığımız her kombine uyum sağlayan topuz modelleri bu yıl da saç modasına damga vuracak. Tutkuyla dolu muhteşem bir ruhsal güçle içinizdeki yıldızı ortaya çıkarın! Ferah ve cool görünümlü topuz modelleri için stil dergilerini takip edebilirsiniz.

22.03.2019-17:25 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-17:14) 2019'da Topuz Modası Kasıp Kavuracak!

Saç modası, tıpkı kıyafet modasında olduğu gibi kendi içinde, yenilikleri ve ve özgün rüzgarıyla insanlara yeni sunumlar veriyor. Orhan Bademli, 2019 İlkbahar–Yaz saçlarında en trend modelin parti topuzları olduğunu söylüyor..

 

MODERN MİKTO KAKÜLLER

Bu sezon mikro kâküller birkaç santim kısalıyor olsa da saç kesim modellerinde modern bir hava katıyor. Rooney Mara'dan Bella Hadid'e birçok yıldızın favorisi olan mikro kâkülleri denemeye çekiniyorsanız takma perçem saçlarla bu görünümü elde edebilirsiniz.

 

RENKLER ÖN PLANDA!

Bademli, “Bu sezonun yoğun renkleri yaza kafa tutacak. Yanık tenli esmer kadınların, derin koyu saç renkleri arasında irize akaju tonları yorumlayarak kayda değer, enteresan sonuçlar yarattığını göreceğiz. Bu arada “Bana ne yakışır?” diye araştırma yapanlar için, ünlülerin saç renkleri birçok kadına kılavuz olabilir. Tabi ki bu aşamada benim kadınlara tavsiyem “Hoşuma giden saç rengi mi olmalı” yerine ”Yeni nesil renklendirme tercihleri ile baştan çıkarıcı ve bana yakışan renkleri kullanma fırsatımı yakalamalıyım olmalıdır.” diyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal