Tonik Kullanmanın Faydaları!

Makyajı çıkardıktan sonra, makyaj kalıntılarını tamamen temizlemek için cildimize uygun bir tonik kesinlikle kullanmak gerekiyor. Tonik kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç ipucunu sizler için derledik.

23.03.2018-14:42 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-14:58) Tonik Kullanmanın Faydaları!

Tonik, makyajı çıkardıktan sonra ciltte kalan makyaj kalıntılarını temizlemeye yardım eden bir üründür. Makyajımızı özenle çıkardıktan sonra bile cildimizde kalıntılar kalır, tonik cildi tamamen arındırma ve temizleme işlevine sahiptir. Sabah ve akşam temiz cilde özenle tonik uygulamak lazım. Uzmanlar cilt tipine uyumlu doğru tonik kullanımının cilt bakımında çok etkili olduğunu ifade ediyor.

Cilt temizliğinde kullanılan özel losyonlara verilen isim olan tonik, rahatlatıcı ve arındırıcı özellikleri ile özellikle makyajınızı yapmadan önce ve makyajınızı sildikten hemen sonra faydalanabileceğiniz mucizevi karışımlardır.

TONİK NASIL KULLANILMALI?

Yüz temizlendikten ve makyaj çıkarıldıktan sonra bir pamuk üzerine tonik dökülür. Tonikli pamuk cilt üzerinde gezdirilerek tüm cilt üzerinde gezdirilir. Pamuk üzerinde kalan artıklar gözle görülecektir. Ilık su ile duruladıktan sonra nemlendirici kullanmayı unutmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal