Doğal Makyaj Temizleme Yöntemleri

Yapısında kimyasal malzemelerin yer aldığı ürünler ile makyajınızdan kurtulmak ne kadar hijyenik ve sağlıklı olabilir tartışılır. İşte sizler için doğal makyaj temizleme yolları…

22.03.2018-14:13 - (Son Güncelleme: 22.03.2018-14:10) Doğal Makyaj Temizleme Yöntemleri

Gün içerisinde yaptığınız makyajınızı gece uyumadan önce cildimize zarar vermemesi için kesinlikle temizlememiz lazım. Fakat cildimizin sağlığını bu kadar düşündüğümüz halde içerisine çeşitli ürünlerde kimyasalların bulunduğu makyaj temizleme malzemeleri ne kadar sağlıklıdır tartışılır. Özellikle doğala ve doğal uygulamaların bu kadar popüler olduğu bir zamanda kendi makyaj temizleme yönteminizi keşfedin.

HİNDİSAN CEVİZİ YAĞI

Hindistan cevizi yağı cildin vazgeçilmez temizlik ürünlerinden biridir. Makyaj temizlemede de oldukça popüler olan hindistan cevizi yağı bununla birlikte cildinizi nemlendirir ve parlaklık katar.

ZEYTİNYAĞI

Kuru ciltliler için ekili bir yöntem de zeytinyağıdır. Makyajınızı rahatça temizleyebilir aynı zamanda kuru cilde nem kazandırır.

YOĞURT

Yoğurt içerisinde yer alan probiyotikler cildinizin rahatlamasını sağladığını gibi makyajınızı rahatlıkla temizleyebileceğiniz bir yöntemdir.

ALEO VERA

Aleo vera makyajı çıkarırken içerisinde yer alan amino asitler, mineral ve vitaminler vasıtasıyla makyajınızı basitçe çıkarmanıza yardımcı olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal