Tesettür Mayo - Haşema Modelleri Nelerdi?

Tesettür mayo nedir? Haşema nedir? Haşema modelleri nelerdir? Haşema ile ilgili merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizin detayında...

25.04.2018-17:28 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-17:44) Tesettür Mayo - Haşema Modelleri Nelerdi?

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte herkes tatil planları yapmaya başladı. Yazlıkta ya da otellerde lazım olacak herşey yavaş yavaş alınmaya başlandı. Tesettür giyimi tercih eden kadınların ihtiyacını karşılamak için üretilen haşema nedir? Tesettür mayo nedir? Haşema modelleri nelerdir? sorularının yanıt haberimizin detayında...

HAŞEMA NEDİR? TESETTÜR MAYO NEDİR?

Haşema, tesettürlü kadınların havuza, denize daha rahat girebilmeleri için üretilen alternatif bir mayo çeşididir.

Tesettürlü kadınlar için üretilen tesettür mayoları (haşema), erkek - kadın karışık ortamlarda denize ya da havuza girmelerini kolaylaştırıyor.

Haşemaların en büyük özelliği ise su tutmaması, çabuk kuruması ve vücuda yapışmamasıdır.

HAŞEMA MODELLERİ NELERDİR?

Deniz ve havuz için üretilen modelleri dışında başka haşema modeli yoktur. Fakat haşemalar bazı gruplara ayrılırlar. Tulumlu haşema, tam tesettürlü haşema, jileli haşema modelleri gibi.

Deniz için tam tesettürlü haşemalar tercih edilir. Tam tesettürlü haşema modellerinde pantolon, elbise, eşarp ve bone bulunur.

Havuz için tercih edilen haşemalarda genelde eşarp ve bone kullanılmaz. Ama bu modeller genel olarak elbise veya tayt olarak tercih edilebilir.  

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal