Ten Renginize Uygun Fondöten İçin Öneriler

Yaz aylarında kapatıcılığı fazla, ağır fondöten uygulamak, cildin yorulmasına neden oluyor. Sinosha Makyaj Sanatçısı Can Ağım uygun fondöten seçimi noktasında uyarılar yapıyor.

18.07.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-13:18) Ten Renginize Uygun Fondöten İçin Öneriler

Güzelliğin sırrı uygun renkte fondötendir. Üstelik yazın cilt daha da koyalaşırken kesinlikle daha önemli. Bu nedenle uzmanları can kulağıyla dinlemek şart.

YAZ DAHA FARKLI BİR RENK İSTİYOR

Yaz aylarında farklılaşan ten rengine dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yapan Sinosha Makyaj Sanatçısı “En çok dikkat edilmesi ihtiyaç olan şey ise yaz aylarında cilt rengindeki farklılıklar ve buna bağlı olarak uygun renk seçimi. Sıklıkla tatil vb. hallerde göz ardı edilebiliyor. Cilt yazın bir veya bir buçuk ton kapalı oluyor. Doğrudan güneşe maruz kalan ciltler ise sarı alt tonlu bile olsa bölgesel kızarıklıklar nedeniyle pembe alt tonlu bir görünüme bürünebiliyor.

Boyun bölgesi ve çene bölgesi arasındaki geçiş rengine en ideal fondöteni almakta ve olabildiğince ince bir uygulama yapmakta yarar var. Kol veya bileğe yapılan uygulama ile fondöten tercih etmeyi doğru bulmuyorum” dedi. Ağım, yazın en çok yönelinen uygulamanın incecik bir ten ve çok miktarda highlighter olduğunu da sözlerine ilave etti.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal