Ten Rengine Göre Oje Seçimi Nasıl Olmalı? Bronz Tenlilerin Rengi Fuşya

Oje renginiz ellerinizin güzelliğini ortaya koysun istiyorsanız, cilt tonunuza uygun oje seçimiyle jestlerinizi daha etkili kılabilirsiniz. Açık tenliler, buğday tenliler ve koyu tenliler... her tonun ayrı bir renk skalası var. İşte doğru oje seçimi için tüyolar.

16.03.2019-18:07 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-18:08) Ten Rengine Göre Oje Seçimi Nasıl Olmalı? Bronz Tenlilerin Rengi Fuşya

Kendi cilt tonunuza uyacak ve yakışacak oje rengi seçerken tabii ki bir renk grubuna bağlı kalmanız gerekmiyor. Ancak cilt tipinize göre belirli renkleri seçerseniz, ellerinizin daha genç ve daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz.

KUMRAL TENLİLERE NUDE

Kumral yani orta ten grubunda olan kişiler; koyu bordo, maviler, morlar, pembeler ve şarap tonlarını tercih edebilirler. Nude tonları da onlara çok yakışacaktır.

AÇIK TENLİLERE PEMBE TONLAR

Eğer cilt tonunuz açık renk veya daha açık renk tonlarından birine sahipse; oje seçiminde kırmızı, koyu mavi, pastel, şeftali ve mor tonlarını tercih etmelisiniz. Koyu renkler de size çok yakışacaktır
ancak çok koyu tonlar ellerinizi gotik gösterebilir.

KOYU TENE FUŞYA YAKIŞIR

Bronz tene sahip olanlar, fuşya, haşhaş mavisi, turuncu ve kırmızı tonlarda oje kullanabilirler. Özelikle bu renkler yaz bronzluğunuzu ön plana çıkaracaktır. Bunun dışında bu senenin trend renklerinden biri olan neon rengi de size çok yakışacaktır.

BUĞDAY TENLİLER KAHVE TONLARI SÜRMESİN

Buğday tenli kadınlar, altın ve kahve tonları haricinde neredeyse her rengi kusursuz bir şekilde taşıyabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı indirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal