Evde Kaş Almanın İncelikleri Neler?

Güzel görünmekten ödün vermiyor ama güzellik salonlarına gidecek zamanı da bulamıyor musunuz? Tam da bu noktada evde kaş almak hayat kurtarabilir. Kaş almanı püf noktalarını sizler için derledik.

16.03.2019-17:26 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-17:16) Evde Kaş Almanın İncelikleri Neler?

Yüzün ifadesini tam anlamıyla değiştiren kaşları almak her ne kadar çok kolay görünse de küçük bir hatanın düzelmesi için aylarınıza mal olabilir. İşte tüm bu sonuçlarla karşı karşıya kalmamak için elmaelma.com olarak evde kolay kaş almanın püf noktalarını bir araya getirdik. Evde kaş nasıl alınır? Kaş alırken dikkat edilmesi gerekenler neler? gibi merak ettiğiniz tüm sorunların yanıtını haberin devamında görebilirsiniz.

EVDE KAŞ NASIL ALINIR?

Evde kaş almak istiyorsanız evde bulunması gereken 3 malzeme olmalıdır. Kaş tarağı, cımbız, ve ayna... Özellikle son zamanlarda oldukça popüler olan kaş modeli olan kaşlarınızı doğal bırakanlardansanız toparlamak için kaşlarınızı kaş tarağı ile tarayıp gözünüze çarpanları cımbız yardımı ile alın. İlk olarak aşağıdan başlayarak yukarı doğru kaşlarınızı almaya devam edin. Ara ara kaş tarama tarağı ile kaşları tarayarak uzun olan uç kısımlarını kesin.

DAHA AZ ACIMASINI NASIL SAĞLARIZ?

Kaş hatalarında sıklıkla yapılan hatalardan biri de bir kaşı diğerine göre fazla almaktan geçiyor. Ancak asıl sorun kaşı aynı şekilde hizalamak için diğerine göre şekle sokmaktır. Kaşlarınızı duştan önce almayın! Kaşınızı alırken acmasını istemiyorsanız duş esnasında gözenekler açılarak daha az acımasına neden olur. Kaşlarınızı düzenli olarak almak ve kaş köklerinizin ölmemesi için araya zaman girmesini sağlayın. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal