Tatilde Ne Giyilir?

Valiz hazırlarken 2 t-shirt, 3 şort alıp koymak içinizden gelmiyor çünkü böyle yaparsanız tatile gidip valizinizi açtığınızda, aldığınız kıyafetlerin hiçbiri birbiriyle uymuyor… Değil mi? Peki, tatile giderken neler giyinmeli? İşte tüm merak edilenler haberimizde...

26.04.2018-16:39 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-17:18) Tatilde Ne Giyilir?

Valiz hazırlarken 2 t-shirt, 3 şort alıp koymak içinizden gelmiyor çünkü böyle yaparsanız tatile gidip valizinizi açtığınızda, aldığınız kıyafetlerin hiçbiri birbiriyle uymuyor… Değil mi? Peki, tatile giderken neler giyinmeli? İşte tüm merak edilenler haberimizde...

Deniz ve havuz tatilleri için genellikle havuz başına, ıslak alanlara ya da kumsala uygun olan tatil kombinlerini tercih etmek gerekir. Deniz tatili kombinlerinin vazgeçilmezlerinden biri elbette ki deniz elbiseleri ya da mayonun üstüne giyilen pareo modelleridir. Şile bezi tatil elbiseleri, fileler, bikini üstüne giyilen tüller ve dahası, plajdaki şıklığınızı sağlayacak asıl parçalardan olacaktır. Fakat şıklığı tamamlamak için uygun terlik veya sandalet ve aksesuar seçimini iyi yapmanız gerekir. Hasır şapka, bileklik ve kolyeler, deniz tatili kombinlerini tamamlayan ufak fakat etkili parçalardandır.

O zaman gelin birlikte listeyi kontrol edelim. Tatile Giderken Unutmamanız Gereken 10 Eşya nelermiş bir bakalım.

1)Gece ve ya gündüze uyumlu bir elbise:

Çok işlevli hem gece hem de gündüz kullanılabilen elbiselere bayılıyorum. En rahatından bir elbise seçin kendinize. Ben kendim için H&M’in bu asimetrik  elbisesini seçtim.

 

2) Terlik,Sandalet ve Topuklu ayakkabı

Terlik tabi ki deniz ve ya havuz kenarları için olmazsa olmaz. Spor tarzda bir insan olsanız bile yazın sandaletten başka bütün ayakkabılar ağırlık yapıyor gibi hissediyorsunuz biliyorum. Hem gece hem de gündüz kombinleyebileceğiniz elbisenizin altına uyumlu bir sandalet ve bir de topuklu ayakkabı her türlü duruma hazırlıklı olmanızı sağlayacaktır.

3) Güneş kremleri

Bakım çantasından ziyade kesinlikle unutulmaması gereken eşyaların başında güneş kremleri geliyor. Koruma faktörü yüksek olan kremleri tercih etmeseniz bile daha sonra oluşabilecek soyulmalar için güneş sonrası kreminizi yanınızdan ayırmamaya çalışın. Benim gibi beyaz tenli ve kıpkırmızı olanlar için favori serim ise hawaiian tropic.

4) En az 3 tane bikini ve ya mayo

3 tane çünkü tatilde her şeyin mükemmel olmasını istiyoruz. Islandıkça değiştirmek için yedek 2 mayo sizi olabilecek aksaklıklara karşı koruyacaktır. 

5) Güneş Gözlükleri

Kendinize en uygun güneş gözlüğünüzü yanınıza, evde bırakmaya kıyamadıklarınızı bavulunuza atmayı unutmayın.

6) Şort

Bir şort ile binlerce kombin yapabilirsiniz. En sevdiğiniz ve size en çok yakışan şortunuzu yanınıza alın. Hem plajda bikini üstüne hem de günlük olarak rahat bir şekilde şortunuzu kullanabilirsiniz.

7) Tişört

Bol tişörtler olmadan yaz mı geçer? Şortlarınızın üzerine rahat bir şekilde kombinleyebileceğiniz bir kaç tane kilit tişörtünüzü bavulunuza atmayı unutmayın.

8) İnce Hırka

Yaz akşamları serin ve esen yerlerde olduğunuzda gündüz çok yanmanın etkisiyle üşüyebilirsiniz bunun için ince bir hırkayı yanınıza mutlaka alın. Tatile gitmişken hasta olmaya gerek yok değil mi?

9) Kitap ve Mp3 Çalar

Sahilde sessiz ve sakin kitap okumaktan güzel ne olabilir ki? Ya da etraftan gelen duymak istemediğiniz müziklere kulaklarınızı kapatmaktan daha güzel? Mutlaka okumak istediğiniz bir kitabı yanınıza alın ve mp3 çalarınızı sevdiğiniz tüm yaz şarkılarıyla doldurun.

10) Neredeyse hazırsınız, evet bir şey daha eksik. ENERJİNİZ!!! Bütün sene bu anı beklediniz işe şimdi hazırsınız!

İyi tatiller…

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal