Takma Kirpik Kullananlar İçin Öneriler

Kirpikler gözlerimizi ön plana çıkaran aksesuarlar. Kirpiklerimiz ne kadar gür ve kalın olursa gözlerimiz o kadar derin görünür. Bu sebeple takma kirpik kullanımını da oldukça yaygınlaştı ancak takma kirpik kullanırken dikkat etmeniz gerekenler var.

05.01.2019-13:00 - (Son Güncelleme: 16.01.2020-22:59) Takma Kirpik Kullananlar İçin Öneriler

Kirpikler gözlerimizi ön plana çıkaran aksesuarlar. Kirpiklerimiz ne kadar gür ve kalın olursa gözlerimiz o kadar derin görünür. Bu yüzden son zamanlarda takma kirpik kullanımı oldukça arttı. Ancak takma kirpik kullanmak kolay değil. Onlara çok iyi bakmak ve temizliğine önem vermek gerekir. Aksi halde gözlerimiz enfeksiyon kapabilir. İşte takma kirpik kullananların dikkat etmesi gerekenler...

SICAK SUDAN UZAK DURUN

Çok sıcak su cildiniz için iyi değildir. Aynı zamanda kirpiklerinizin yapışkanlarının erimesine sebep olabilir. Eğer temkinli olmak istiyorsanız sıcak sudan uzak durun. Duş için ılık su kullanın.

YAĞ BAZLI ÜRÜNLER KULLANMAYIN

Makyaj temizleyiciler, maskaralar ve hatta sıvı sabunların içinde bile bazen çeşitli yağlar kullanılır. Bu yağlar kirpiklerinizin arasındaki bağları mahvedebilir ve tutundukları yerden kopmalarına neden olabilir. Bu sebeple yağ bazlı ürünleri özellikle kullanmamanız önerilir.

KİRPİK KIVIRICIYI DENEMEYİN

Takmak kirpikleri takmışken bir de kıvır kıvır olsun istiyorsunuz ama bu doğru bir seçim değil. Onları yanlışlıkla kırmak istemiyor ve daha uzun süreli kullanmak istiyorsanız kirpik kıvırıcıları çok sert kullanmayın. Ufak dokunuşlar yapabilirsiniz ama bu oldukça risklidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal