Solgun Cildi Parlak Gösterecek Bakım Önerileri

Yüzümüz neden solgun görünür? Cildi canlandırmak için doğal yöntemler nelerdir? Zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı cilt rengimiz donuklaşır bunun etkilerini nasıl ortadan kaldırırız? Solgun cilt için maske tarifleri neler? İşte tüm merak edilenler!

31.05.2019-10:57 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-10:06)

Çoğunlukla stres, yoğun tempo, aşırı makyaj, hava koşulları, sert rüzgarlar, yaşa bağlı olarak gelen solgunluk, demir ve A vitamini eksikliği, deride kolajen ve elastik liflerin belirginliğini kaybetmesi sonrası meydana gelen bu durumdan kurtulmak bazı maskelerle mümkün.

SOĞANIN MUCİZESİNE İNANIN! 

Soğan sütü cilt için çok faydalı bir yöntemdir. Yıl boyunca sağlıklı görünmenizi sağlayacak bu süt sivilce izlerinden tutun da kırışıklıkların giderilmesine kadar bir çok konuda yarar sağlamaktadır. Yapılması gereken tek şey, bir adet kırmızı soğanı blenderdan geçirip sonra geride kalan sütüne pamuğu batırıp, yüze uygulamak işte bu kadar. 10 dakika bekletin ve yüzünüzü yıkayın. 

LİMON SUYU CİLDİ PARLATIR   

Limon suyu ile cildinizi parlatabileceğinizi biliyor muydunuz? Çok doğal ve etkili bu yöntem sayesinde yüzünüz canlanacak. Bol miktarda C vitamini içeren limon daha parlak bir cilde kavuşmanızı sağlayacaktır. Doğrudan yüzünüze uygulayabilir ya da bir pamukla sürebilirsiniz. Alerjinizin olup olmadığnı küçük bir bölgeye uygulayarak deneyebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal