Siyah Nokta Bandı Zararlı Mı?

Siyah nokta bandı zararlı mı? Siyah nokta bandı işe yarıyor mu? Siyah nokta bandına dair merak edilen bütün detaylar haberimizde...

16.04.2018-18:08 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-17:59) Siyah Nokta Bandı Zararlı Mı?

Siyah nokta bandı zararlı mı? Siyah nokta bandı işe yarıyor mu? Siyah nokta bandı ile ilgili merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizde...

Birçok markanın siyah nokta temizleyici bantları bulunuyor. Alın-çene bölgesindeki siyah noktalar çok yaygın olmasa da, burun üzerindeki siyah noktalar çok yaygındır. Herhangi bir cilt sorunu yaşamayan kişilerin bile burnunun üzerinde minik siyah noktalar oluşabilir.

SİYAH NOKTA BANDI İŞE YARIYOR MU?

Eğer maske ve peelinglerle cildinizi desteklerseniz bu bantlar ciddi anlamda işe yarar. Ama kesinlikle kalıcı bir çözüm değildir.

SİYAH NOKTA BANTLARI ZARARLI MI?

İlk olarak bu tür maskelerin, bantların cildin kendi dokusuna zarar verdiği söyleniyor. Bu nedenle bantları ya da bu tür maskeleri ne kadar az kullansanız cildiniz için o kadar iyi.

İkinci olarak bu bantlar burun kenarlarında olan zayıf olan tüyleri de çekiyor. Çekilen kılın yerine daha güçlüsü geldiği için de burun bantlarını kullanmamak çok daha faydalı olacaktır.

Üçüncü neden ise bu ürünlerin gözenekleri genişletiyor oluşu cilde zararlıdır.

Bu nedenle size tavsiyemiz bu ürünleri minimum aralıklarla kullanmanız ve sonrasında gözenek sıkılaştırıcı bir tonik uygulamanız.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal