En iyi Bebek Arabası

Bebek için yapılan alışverişte önemli bir durakta bebek arabası seçimidir.Bu ürün gerek sizin gerekse bebeğinizin rahatı ve güvenliği için önemlidir.Bu yüzden demirbaş listesinin ilk sırasında olduğununu belirmemiz gerekiyor. Peki en iyi bebek arabası hangisi? Bebek arabasında olması gereken özellikler neler?

16.04.2018-18:06 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-07:00) En iyi Bebek Arabası

Bebek için yapılan alışverişte önemli bir durakta bebek arabası seçimidir.Bu ürün gerek sizin gerekse bebeğinizin rahatı ve güvenliği için önemlidir.Bu yüzden demirbaş listesinin ilk sırasında olduğununu belirmemiz gerekiyor. Peki en iyi bebek arabası hangisi? Bebek arabasında olması gereken özellikler neler? İşte tüm soruların yanıtı haberimizin detayında saklı...

En iyi bebek arabası  seçmek tüm ebeveynler için özellikle de anneler için önemli bir konu. Bebeklerinin güvenliğini konforunu sağlamak, kendileri için en rahat portatif yapıyı bulmak için bebek arabası seçimlerini iyice düşünerek yapmalılar.

BEBEK ARABASINDA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

Arabanın çift yönlü kullanılabilmesi size kolaylık sağlar.Güneşli rüzgalı havalarda bebeğin yönünü çevirmek yada çevresini, özellikle ilk aylarda annenin bebeği görmesi için gidiş yönünü seçmek isteyebilirsiniz. 

Tek ayakla yada elle ayarlanabilen frenler kullanım kolaylığı sağlarlar. 

Arabanın mutlaka güneş ve rüzgar için bir tentesi olmalıdır.Tentesinde bir penceresinin olması sık sık bebeğinizi kontrol etmenizde size yardımcı olacaktır.
Arabanın kumaşı yıkanabilir ve silinebilir olmalıdır.

Bebeği terletmeyen kolaylıkla yanmayan su geçirmeyen kumaşlar bebek arabaları için idealdir.
Ebevyn itme kolunun yüksekliği ayarlanabilir olmalıdır.Bu arabayı kullanan farklı kişilere kolaylık sağlar.

Arabanın önünde mutlaka koruyucu bir bar olmalıdır.Şekli ve kullanım şekli değişssede bu bar gereklidir. 

Bebek arabasının ayak destek yerinin olması gerekir.Çocuk büyüdükçe uzayan boyu nedeniyle bu desteği kullanma ihtiyacı artacaktır. 

Arabanın altındaki sepetler veya fileler bebeğinizin eşyaları için size gereklidir. 
Amortisörlü bebek arabaları kaldırımlardan inerken yada engebeli yollarda bebeğinizin daha az sarsılmasını sağlar. 

Kolay açılıp kapatılabilmesi gerekir.Özelikle tek başınıza bebeğinizle seyhata ederken kolay açılıp kapanan ve taşınan arabalar gerekir. 
Aldığınız bebek arabasının garanti belgesi ve süresi ayrıca servis hizmeti olması gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal