Sevgilinizin Annesiyle Tanışma Sürecinde Tavsiyeler

Eğer ciddi giden bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin annesi ile tanışmanız yakındır. Bu süreç sizi biraz strese sokabilir. Ama endişelenmeyin, bu süreçte sizi rahatlatacak birkaç önerimiz var.

07.01.2019-11:56 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-11:41) Sevgilinizin Annesiyle Tanışma Sürecinde Tavsiyeler

Eğer ciddi giden bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin annesi ile tanışmanız yakındır. Bu süreç sizi biraz strese sokabilir. Ama endişelenmeyin bu süreçte sizi rahatlatacak birkaç önerimiz var. İşte detaylar...

Ona kendisi ile ilgili sorular sorun

Eğer onu bir diyalog içine çekmek isterseniz kendisiyle alakalı sorular yöneltmeniz yeterli olacaktır. Bu ayrıca oğlunun hayatındaki tek önemli kadın olmadığınızın bilincinde olduğunu ona gösterecektir. 

Çok sessiz kalmayın

İlk karşılaşmanız olsa bile heyecanınızı bir kenara bırakın, arkanıza yaslanıp tüm konuşmayı erkek arkadaşınızın yapmasını beklemeyin. Konuşun, sorular sorun ve hatta ilginizi çekmese bile ilgileniyormuş gibi yapın. En önemlisi ise bol bol gülümseyin.

Yardım önerin

Masayı hazırlamanıza ya da bulaşıklara yardım etmenize izin vermese bile, sizin yine de teklif etmeniz her zaman yerinde olacaktır. 

Spesifik bir konuda iltifat edin

Dalkavukluk derecesinde olmadığı sürece iltifat her zaman işe yarar. Örneğin evine dair gerçekten beğendiğiniz bir şey seçin ve bu beğeninizi sebepleri ile birlikte sesli dile getirin. 

Eli boş gitmeyin

İlla bir şey satın almanıza gerek yok ama erkek arkadaşınıza annesinin ne sevdiğini sormalı ve en sevdiği çiçek vb. götürmelisiniz. Kesinlikle eli boş gitmeyin. 

İletişimde kalın

Misafirperverlikleri için teşekkür edip, onları daha yakından tanımak için sabırsızlandığınızı belirtebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal