Saç Boyası Sirke ile Nasıl Akıtılır?

Saçlarınızı boyattınız ama renginden memnun kalmadınız... Eski saçlarınıza geri dönmek istiyorsunuz ancak kimyasal işlem uygulamadan. İşte burada size ev yapımı kolay ve doğal bir yöntem öneriyoruz. Gelin birlikte inceleyelim.

03.08.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-13:18) Saç Boyası Sirke ile Nasıl Akıtılır?

Kadınlar belirli aralıklarla saçlarını boyatır ancak çoğunda istediği sonucu alamaz. İşte bu gibi memnuniyetsizliklerden yola çıkarak size natural bir boya akıtma yöntemi sunuyoruz.

KABARTMA TOZU VE SİRKE  

Karbonat ile saç akıtma yönteminde iki farklı alternatifiniz var. Bunlardan ilki 2 yemek kaşığı karbonatı yarım bardak su ile birlikte ıslak saça uygulamak ve 10 dakika durduktan sonra saçı su ile yıkamaktır. Ardından sirke ve suyu arzuya bağlı olarak içine esans yağı da katarak karıştırın ve durularken kullanın. 

KABARTMA TOZU VE ŞAMPUAN  

Kabartma tozu ile kepek karşıtı herhangi bir şampuanı bir kaseye alıp karıştırın. Kepekli saçlar için olan şampuanlar yüksek ph seviyesine sahip olduğundan tercih edilmelidir. Ardından sıcak su ıslattığınız saçınıza bu karışımı sürün. Uygulamayı saçlarınıza masajla ve saç diplerine yedirerek uygulayın. Karışımı saçınızda 5-10 dakika bekletip ardından , son olarak durulama yapın. 

Çok kolay olan bu işlemler ile rengini sevmediğiniz saçlarınızın boyasını akıtabilirsiniz. Kimyasal yöntemleri denemeden evvel son derece doğal olan bu akıtma işlemini denemeniz zararsız  olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal