Rüyalar Size Depresyonunuzun Sebebini Anlatabilir!

Rüyalar hale gizemini koruyamayan şeylerdir. Ancak uzmanların hem fikir oldukları konu rüyaların bilinçaltıyla ilişkili olduğudur. Peki, rüyalar ne anlatır?

30.08.2019-10:09 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-10:29) Rüyalar Size Depresyonunuzun Sebebini Anlatabilir!

Rüyaların ne anlattığı kişinin bilinç yapısına göre değişir. Depresyondaysanız sebebini analiz ederek rüyalar yardımıyla öğrenebilirsiniz.

RÜYALAR NE ANLATIR?

Prof. Dr. İlkay Kasatura,: "Kaygıyı oldukça abartılı yaşayan, depresif nitelikeri olan insanlar zaten geldiğinde terapistin analitik bir yönelimi mevcutsa, hastanın rüyalarını ve bilinçaltını araştırmaya başlar. Orada bireyin tam fark edemediği konuları terapist anlar ve o simgelerin gün yüzüne çıkmasına destek olur.Bunlar gün yüzüne çıkarıldığında da hastayı toparlamak ve onda bu hususa dair bir farkındalık oluşturmak daha kolay olur. Bu bakımdan rüyalar bir tanı aracı olarak önemli bir fonksiyona sahiptir. Rüyalardaki semboller her zaman oldukça farklı olabilir ve bu sembolleri anlayabilmek için de terapistle rüya gören insanın beraber adım atmaları ve o rüyaların neyle alakalı olduğunun görülmesi lazımdır.”

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal