Rüyada Köpek Isırması

Köpek tarafından ısırılmak ne anlama gelir? Rüyada köpek ısırması ile ilgili rüya tabirlerini merak ediyorsanız, yazımızı inceleyebilirsiniz.

10.07.2018-17:18 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-17:08) Rüyada Köpek Isırması

 Köpek tarafından ısırılmak ne anlama gelir? Rüyada köpek ısırması ile ilgili rüya tabirlerini merak ediyorsanız, yazımızı inceleyebilirsiniz.

RÜYADA KÖPEK ISIRMASI NE ANLAMA GELİYOR?

Rüyada köpek ısırması görmek, rüya sahibinin çok sevdiği ve değer verdiği biri tarafından zor duruma düşürüleceğine ve bu yüzden sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir. Rüya sahibi yaptığı bazı küçük hatalar yüzünden mutsuz olacaktır.

Rüyada köpek ısırması, keder, sıkıntı ve hastalık olarak da yorumlanırken, bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre düşman ile de tabir edilir. Rüyada köpeğin ısırdığını görmek, aile ve arkadaş ile tartışmaya da yorulur.

Rüyada elini köpek ısırması, rüyayı gören kişinin yakınlarından beklediği yardımı görmemesi sebebiyle zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada köpek ısırması, rüya sahibinin bazı hatalar yüzünden vicdan azabı yaşayabileceğine de yorulur.

RÜYADA KÖPEK ISIRMASI VE KANAMASI

Rüyada köpek ısırması ve kanaması, rüya sahibinin vereceği bir karar ile büyük bir sıkıntıdan son anda döneceğine veya gerçekleşecek bir kazaya delalettir.

RÜYADA KÖPEK SALDIRMASI

Rüyada köpeğin saldırdığını görmek, rüyayı gören kişinin hem iş hayatında hem de kişisel yaşantısında sıkıntı yaşaması ve kimseden destek bulamayacak olmasının habercisidir.

RÜYADA KÖPEK HAVLAMASI

Rüyada köpeğin havladığını görmek, rüya sahibinin somurtkan biri olması yüzünden insanların ondan uzak durduğuna, hastalık derecesinde titiz olduğuna ve bunları törpülemediği takdirde büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

RÜYADA KÖPEK ULUMASI

Rüyada köpeğin uluduğunu görmek, uyarı niteliği taşıyan bir rüyadır. Rüya sahibinin aile hayatında sıkıntılar olduğu ve başlarına uğursuz bir olayın gelebileceği ile tabir edilir.

RÜYADA KÖPEK AĞLAMASI

Rüyada köpeğin ağladığını görmek, hem iş hayatında hem de sosyal hayatındaki arkadaşlarının sorunları ile uğraşmanın rüya sahibini kötü etkileyerek enerjisini düşürdüğüne delalettir.

RÜYADA KÖPEK SATMAK

Rüyada köpek sattığını görmek, rüya sahibinin her geçen gün insanlardan uzaklaşarak, onlara güvenini kaybederek kendi içine kapandığına yorulur.

RÜYADA KÖPEK KOVALAMASI

Rüyada köpeğin kovaladığını görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde onu rahatsız eden biri olduğuna işarettir.

 Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal