Patates Diyeti Nasıl Yapılır? Patates Diyeti ile Zayıflayın

Sadece 3 günde 5 kilo vermek mi? Hem de patates ile! Kızartması, haşlaması ve yemeği ile sofraların en sık tercih edilen yiyeceği patates bu diyet ile zayıflamanıza yardımcı oluyor. Patates diyeti ile kilo verme programını sizler için derledik.

10.07.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-10:54)

Patates, besin olarak ülkemizde çokça tüketilen lif kaynağı bir gıdadır. Şok diyet kategorisinde yer alan patates diyetinde sadece patatesten yapılmış yemek ve besinlerle üç günde 5 kilo verebileceksiniz. 

PATATES DİYETİ NASIL YAPILIR?  

Patates diyeti sadece 3 gün uygulanmalı ve bu diyet sık sık tekrarlanmamalıdır! Ayrıca muhakkak uzman bir doktordan patates diyetine başlamadan önce danışılması gerekmektedir.

 Patates diyetinin ilk gününün kahvaltı öğününde 1 adet haşlanmış patates ile 4 yemek kaşığı yoğurt;
öğlen 1 adet haşlanmış patates ile 4 yemek kaşığı yoğurt,
akşam ise sadece 8 yemek kaşığı yoğurt tüketilmelidir.
İlk günü bu şekilde atlattıkan sonra ikinci gün kahvaltıda yalnızca 4 yemek kaşığı yoğurt, öğle 1 adet haşlanmış patates ve 3 yemek kaşığı yoğurt, akşam da 1 adet haşlanmış patates ile 8 yemek kaşığı yoğurt yenmelidir.

Bir şok diyet olan patates diyetinin 2. Gününü de başarıyla tamamladıktan sonra 3. Günde kahvaltıda sadece 1 adet haşlanmış patates, öğlen 1 adet haşlanmış patatesle beraber 3 yemek kaşığı yoğurt ve akşam da 4 yemek kaşığı yoğurt tüketerek diyetimizi bitiriyoruz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal