Parlayan Ciltler için 5 İpucu

Yağlı bir cilde sahip olmak hem bakım hem de güzellik bakımından ekstra bir özen gerektirmekte.

14.12.2018-15:45 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-15:42) Parlayan Ciltler için 5 İpucu

Yağlı bir cilde sahip olmak hem bakım hem de güzellik bakımından ekstra bir özen gerektirmekte. Gün boyunca parlayan teniniz makyajınızın daha az kalıcı olmasına yol açarken aynı zamanda cilt üzerindeki doku eşitsizliklerini de gözle görülür bir biçimde ortaya çıkarıyor. Makyaj rutininize ilave edeceğiniz 5 güzellik sırrıyla gün boyunca süren mat ve parlak bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

MAKYAJ BAZI: Dayanıklı ve kusursuz bir makyajda bazlar çok önemli bir rol oynar. Matlaştırıcı ya da gözenek küçültücü ürünlerle cilt kusurlarınızı en aza çekerek mükemmel fondötenin ve gün boyu süren güzel bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

ÖZEL FONDÖTEN: Yağlı ve parlak bir cildiniz varsa cildinizi destekleyecek su bazlı veya içeriğinde minimum seviyede yağ barındıran fondötenleri kullanmalısınız. Waterproof özellikli, pudralı ve mat bitişli makyaj ürünleri de parlamaya karşı en büyük silahınız.

 

TRANSPARAN PUDRA: Cilt makyajınızı daha hafifleştirmeye çalışırken fondöteni sabitleyen ve fazla yağı emerek porselen bir bitiş sağlayan transparan pudralar hem parlamayı uzun süre engelliyor hem de fondöteninizin daha uzun süre kalıcılığını korumasına yardımcı oluyor.

 

MAT SABİTLEME: Makyajınızı sonlandırdıktan sonra kullanacağınız sabitleme spreyini “Mat Bitiş” özellikli ürünlerden tercih edin.

 

KURUTUCU KAĞIT: Gün boyunca pudra ve ya fondöten tazelemektense ten makyajınız için özel üretilmiş yağ emici kağıtlar kullanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal