7 Adımda Natürel Makyaj

Kusurları saklanmış, pürüzsüz ve porselen gibi gözüken bir cilt her kadının hayalidir.

14.12.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-15:02) 7 Adımda Natürel Makyaj

Kusurları saklanmış, pürüzsüz ve porselen gibi gözüken bir cilt her kadının hayalidir. Teninizde sanki yokmuş gibi duracak fakat hataları güzelce kapatacak 7 adımlı bir fondöten uygulaması:

NÖTR BİR CİLT: Makyaj uygularken cildin kullanılan ürünü kabul etmesi için dengeli bir şekilde olması önem taşıyor. Bunun için güzellik rutininizden önce cilt problemlerinize göre anlık etkili maskelerden yararlanabilirsiniz.

BAZ: Fondötenin ciltte kaymasını sağlayacak ve kusurları kapatmaya yarayacak olacak bazlar natürel bitişin sırlarından biri. Doğru bazla hem yokmuş gibi bir makyaj sağlayabilir, hem de fondöteninizin kalıcılığını daha uzun süreye arttırabilirsiniz.

MERKEZDEN DIŞARI: Fondöteninizi en ihtiyaç duyduğunuz cilt kısımlarınızda yoğunlaştırarak fazla ürün kullanımını ve ‘cakey’ denilen maske görünümünün önüne geçebilirsiniz. Yüzünüzün en çok dikkat çeken yeri olan merkezinden başlayarak dışarı doğru fondöteninizi harmanlayarak doğal bir bitiş sağlayabilirsiniz.

TAMPON HAREKETLER: Fırça, sünger ya da parmaklarınızı kullanarak tampon hareketlerle uygulayarak ürünü cildinize yedirin. İstediğiniz kapatıcılık düzeyine göre ince katmanlar halinde uyguladığınız fondöten teninize yerleşerek mükemmel bir kanvas sağlayacak.

GÜNEŞ DEĞEN KISIMLAR: Aşırı mat bir cilt doğal bir görünüm olmayacaktır. Bu nedenle güneş’in vurduğu yüzünüzün yüksek kısımlarına strobing kullanarak boyut kazandırabilirsiniz. Likit veya krem ürünler kullanarak fondöten ve aydınlatıcıyı mükemmel bir şekilde harmanlayabilirsiniz.

DETAYLI SABİTLEME: İnce yapılı toz pudrayla fondöteninizi sabitlemeden önce cildinizde parlama olan kısımlardaki yağı emici kağıtlarla temizleyin. Böylece ciltteki aşırı yağın tutacağı pudrayla ortaya çıkacak olan yapay görünümden kurtulmuş olursunuz.

SPREY: Ciltteki pudralı görünümü kaybettirecek ve uyguladığınız tüm ürünlerin birbirine homojen olarak karışmasını sağlayacak bir makyaj sabitleme spreyiyle ten makyajınızı sonlandırabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal