5 Adımda İri ve Çekici Göz Makyajı

Canlı, büyük ve çekici bakışlar genetik olarak miras bırakılsa da basit bir makyaj illüzyonuyla herkes çekici bakışlara sahip olabilir.

14.12.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-14:41) 5 Adımda İri ve Çekici Göz Makyajı

Canlı, büyük ve çekici bakışlar genetik olarak miras bırakılsa da basit bir makyaj illüzyonuyla herkes çekici bakışlara sahip olabilir. İşte takip edilmesi gereken 5 adım:

KOYU FAR DAĞILIMI: Göz kapağı katlanma bölgesinin birazcık daha üzerine uygulayacağınız kontür renginizde bir farla göz şeklinizi irileştirebilir ve değiştirebilirsiniz. Daha büyük ve çekici bakışlar arzularsanız koyu farları tüm göz kapağındansa gözünüzün dış kısmında yoğunlaştırın ve kaş bitimine doğru dumanlı bir geçiş sağlayın.

PARLAK GÖZ PINARLARI: Göz pınarlarınıza süreceğiniz sedefli bir far bakışlarınızı hem aydınlatacak hem de daha iri ve etkileyici bir hale getirecek.

GÖLGE OYUNU: Alt kirpik diplerinize kalem kullanmaktansa ten renginizden bir-iki ton koyu bir farı dumanlı bir şekilde uygulayın. Kalemin keskin hatları olmadan vereceğiniz bu gölge, göz şeklinizde bir illüzyon sağlayacak ve normalden daha büyükmüş gibi gösterecek.

KREM KALEM: İri bakışlar için, göz içlerine uygulanan koyu renkli ya da beyaz kalemleri kullanmaktan vazgeçin. Kullanmakta olduğunuz concealer renginizle aynı tonlarda bir göz kalemini iç kirpik diplerinize sürerek daha doğal ve enerjik bakışlar sağlayabilirsiniz.

KİRPİK HİLESİ: Bir kirpik kıvırıcı yardımıyla şekillendirdiğiniz kirpiklerinizi tarayın. Maskaranızın son katında gözünüzün dış kısmında kalan kirpiklerinizi yukarı ve dışa dönük olarak şekillendirin. Bu işlem gözünüze daha çekik ve gizemli bir hava verecektir. Alt kirpiklerinizde ise orta bölgeye dikkat edin. Orta bölgeye kullanacağınız bol maskara göz şeklinizi irileştirecek.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal