Pamuk Gibi Bir Cilt İçin Süt Maskesi Tarifi

Mineral ve vitamin deposu sütten, sadece içerek faydalanmayın. Bebeksi bir cilt dokusu istiyorsanız süt maskesi ile bu sonuca ulaşabilirsiniz. Kolay ulaşılabilir malzemelerle hazırlayacağınız süt maskesi ile pırıl pırıl bir cilde kavuşun.

28.08.2019-13:52 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-13:43) Pamuk Gibi Bir Cilt İçin Süt Maskesi Tarifi

Antioksidan bakımında önemli olan süt, ciltteki serbest radikallerle mücadele ederek, toksinlerden korur. Kalsiyum oranı bir hayli yüksek olan süt, cildin vitamin eksikliğini de giderir.

SÜTLE GELEN GÜZELLİK

Cildindeki sivilcelerden ve aknelerden muzdarip olanların muhakkak süt maskesi uygulaması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, sütün ciltteki kuruluğu giderdiğini de belirtti.

Düzenli aralıklarla uygulanan süt maskesiyle siyah noktalarınızdan arınabilir, aynı zamanda lekeleri de ortadan kaldırabilirsiniz.

SÜT MASKESİ NASIL YAPILIR?

1 tatlı kaşığı maden suyu, 1 tatlı kaşığı süt ve 3 damla limon suyunu güzelce karıştırın. Ardından karışımın içerisine küçük ekmek parçaları atın. Bu ekmek parçalarını sivilcelerinizin üstlerinde sadece 25 dakika beklettikten sonra suyla durulayın. Bu uygulamayı 5 gün yapablirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal