Mükemmel Kış Banyosu için Öneriler

Kış mevsiminde bakım rutininiz kadar banyo ritüelinizin de yenilenmeye ihtiyacı var.

14.01.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-15:40) Mükemmel Kış Banyosu için Öneriler

Kış mevsiminde bakım rutininiz kadar banyo ritüelinizin de yenilenmeye ihtiyacı var. Vücudunuzu temizleyip zihninizi arındıracağınız bu saatleri soğuk iklimin neden olduğu sorunlara karşı güçlü yandaşlarla geçirin. Mükemmel bir kış banyosu için 5 ipucu:

BANYO YAĞLARI: Sıcak kokulu banyo yağları, kış banyosunun önce gelenlerinden. Kışın soğuktan kuruyan cildiniz için banyo suyuyla karıştıracağınız nemlendirici ve bakım görevi görev bir ürün hem kokusuyla hem de cildinizde bıraktığı yumuşak etkiyle sizi memnun edecek.

BAKIM MASKESİ: Sıcak banyo ritüeli, bakım maskelerini uygulamak için en doğru zaman. Gözeneklerin buhardan iyice açıldığı ve cildin ürünü iyice emmeye hazır hale geldiği bu noktada cilde içten dışa bakım sağlayan, yatıştıran ve derinlemesine nemlendiren bir maske kullanın.

KOKULU MUMLAR: Soğuk havanın etkilerinden kurtulup içinizi ısıtacak kokular bu banyo seansınızın en gözde elemanları. Sıcak bir atmosfer yaratan ve düşüncelerinizi durgunlaşlatıran yoğun, aromaterapik bir mum, cildinizi temizlerken ruhunuzu da temizlemenizi sağlayacak.

ÖZEL SABUNLAR: Kışın hassaslaşan cildiniz için özel temizleyiciler kullanmalısınız. Bu yüzden kış banyonuz için bakım yapan ve cildi fazlasıyla nemlendiren temizleyiciler kullanmaya özen gösterin.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal