Mobilyalarda Oluşan İzleri Çıkarmak İçin Tavsiyeler

Ahşap sehpa ve masalara koyduğumuz sıcak çay ve kahve bardakları, mobilyalar üzerinde iz bırakır. Bu izleri çıkarmak pek kolay olmaz. Mobilyadaki bardak izlerini çıkaracak yöntemleri sizler için hazırladık.

09.01.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-15:10) Mobilyalarda Oluşan İzleri Çıkarmak İçin Tavsiyeler

Ahşap sehpa ve masalara koyduğumuz sıcak çay ve kahve bardakları, mobilyalar üzerinde iz bırakır. Bu izleri çıkarmak pek kolay olmaz. Mobilyadaki bardak izlerini çıkaracak yöntemleri sizler için hazırladık. İşte detaylar...

Diş Macunu

Diş macununu lekeli bölgeye sürün ve elinizle dağıtın. Yaklaşık 30 saniye beklettikten sonra bir bezle ovmadan silin. Bu yöntem masa ve sehpalarınızdaki iz ve lekelerin kaybolmasına yardımcı olacaktır ve çok eski su lekelerini bile çıkarmanızı sağlayacaktır.

Mayonez ve kabartma tozu

Bir tatlı kaşığı mayonezin içine bir paket kabartma tozu koyun ve ikisini iyice birbirine karıştırarak bir krem elde edin. Oluşan bu karışımı leke olan bölgeye sürün. Lekelerin çıktığını göreceksiniz.

Ütü yöntemi

Son olarak, pamuklu bir giysiyi alıp lekeli yüzeye yerleştirin ve üzerine buharsız ütüyü koyup birkaç saniye bekletin. Giysiyi çekip lekeyi kontrol edin. Leke tamamen kaybolana kadar birkaç defa bu işlemi tekrarlayın.



Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal