Menengiç Meyvesi Regl Dönemindeki Aşırı Kanamayı Önlüyor!

Bir diğer adı çitlenbik olan menengiç meyvesi, insan sağlığına olan mucizevi faydaları ile biliniyor. Midedeki şişkinliği almasından tutun da ayak terlemesini gidermesine kadar pek çok yararı bulunan menengiç meyvesinin bilinmeyen faydalarını sizler için derledik.

18.06.2019-09:17 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-09:05)

Menengiç meyvesini ne kadar tanıyorsunuz? Faydaları neler? Hangi hastalıklara iyi gelir? İşte menengiç meyvesi hakkında  tüm merak edilenler! 

ZARARLI HÜCRELERİN BÜYÜMESİNİ ENGELLER   

Eski çağlardan bu yana alternatif tıp alanında kullanılan menengiç meyvesi içeriğinde demir, potasyum, kalsiyum, protein, kalsiyum ve A, C vitaminlerini barındıran insan sağlığına çok iyi gelen faydalı bir meyvedir. Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlayan bu meyve zararlı hücrelerin büyümesini ve çoğalmasını önler.  

AYAK TERLEMESİNE SON  

Yaz aylarında sık rastlanan ayak terlemesinin de önüne geçen menengiç kahvesi ile vücut ısısını kontrol edebilir ayak terlemenizi engelleyebilirsiniz.

REGL DÖNEMİNDEKİ AŞIRI KANAMAYI ÖNLÜYOR   

Menengiç kahvesi düzensiz olan adet dönemlerinizin düzene girmesini sağlar. Bununla beraber regl dönemlerinde görülen aşırı kanamanın da önüne geçer. Çitlenbik meyvesinin yararları bununla da bitmiyor! Mide asidini düzenleyen bu mucize meyve yemek sonrası ortaya çıkan şişkinliğinde önüne geçmektedir. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal