Meghan Markle Kadınlar İçin Giysi Tasarlayacak

Royal ailesinin gelini, taze anne Meghan Markle, aileye katıldığı günden beri aktif olarak hayatın içinde. Geçtiğimiz günlerde bir derginin İngiltere Eylül sayısının misafir editörü olan ve gündeme gelen Markle, moda hamlelerini sürdürüyor. Markle şimdi de kadınlara kıyafet tasarımı yapmak için hazırlanıyor.

26.08.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-17:35) Meghan Markle Kadınlar İçin Giysi Tasarlayacak

Sussex Düşesi, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle moda çerçeversinde haberler ile gündeme gelmeyi sürdürüyor. Bebeği yeni doğmuş olmasına rağmen etkinliklerden geri durmayan Markle, yeni projeler için kolları sıvadı.

İŞ ARAYAN KADINLARA YARDIMCI OLACAK

Geçtiğimiz dönemlerde Vogue İngiltere'nin Eylül ayı sayısında misafir editör olarak yer alacağı söylenen düşes, şimdi de iş arayan kadınlara özel şekilde tasarlayacağı kıyafetler ile gündemde. Düşes, kraliyet ailesine girdiği ilk günlerden beri aktif rol aldığı Smart Works adlı dernek içerisinde iş görüşmelerine giden kadınlar için kıyafet tasarlayacak. Markle'ın , yakın arkadaşı Misha Nonoo'dan da tasarım konusunda destek alacağı koleksiyon, bu sonbaharda çıkacak. Sussex Düşesi Meghan Markle'ın sanat, eğitim, kadın ve hayvan hakları başta olmak üzere dört alanda Kensington Sarayı tarafından onaylanan hamiliği mevcut. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal