Liposuction Nedir? Avantajları Nelerdir?

Zayıflamak isteyenlerin tercih ettiği yöntemlerden biri de liposuction. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hakkı İzmirli, liposuction hakkında merak edilenleri yanıtladı.

28.01.2019-17:48 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-17:54) Liposuction Nedir? Avantajları Nelerdir?

Zayıflamak isteyenlerin tercih ettiği yöntemlerden biri de liposuction. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hakkı İzmirli, liposuction hakkında merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar...

Liposuction Nasıl Yapılır?

Vücut yapınıza ve beklentinize uygun olarak vücut şekillendirmeniz planlanır ve bir heykeltraşın heykeli şekillendirilmesi gibi vücudunuz şekillendirilir. Vücudunuzun kendine has şekli ve yapısı olduğu için sonuçlar kişiden kişiye değişir, ancak her zaman doğal bir görünüm elde edilir.

Kadınlarda Hangi Bölgeye Uygulanır?

Kadınlarda daha ince bir bel elde edilmeye çalışılır. İstenmeyen yerlerdeki yağlar alınarak daha dolgun olması istenen bölgelere (göğüs, popo gibi) transfer edilir. Karın bölgesi daha düz bir hale getirilir. Kalın kollar inceltilir, sarkıklık giderilerek hatlarınız daha düzgün ve estetik hale getirilir. Basen ve bacak içlerinde de inceltme yapılarak, kalın ayak bileklerine şekil verilerek ince ve zarif bir görünüm ortaya çıkartılır.

Erkeklerde Hangi Bölgeye Uygulanır?

Erkeklerde özellikle karın ve göğüs bölgesine yoğunluk sağlanır. Karın bölgesinde ‘baklava’ ‘six pack’ denilen karın kasları özel bir planlamayla ortaya çıkartılır. Göğüs bölgesindeki fazla yağ alınarak, göğüs kaslarının görüntüsü ortaya çıkartılır.

Avatajları Nedir?

- Çevre dokulara zarar vermediğinden, kanama, morluk ve şişlik riski azdır.İyileşme süresi çok hızlıdır

- Klasik liposuction’ın aksine, kollajen üretimini hızlandırarak cildin sıkılaşmasını sağlar.

- Günlük yaşamınıza hemen dönebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal