Lahana Çorbası Diyetiyle Zayıflayın

Karadeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden olan lahananın kilo vermeye yardımcı olduğunu biliyor musunuz? Peki lahana ile nasıl zayıflanır? Lahana çorbası diyeti nasıl yapılır?

21.02.2019-17:43 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-17:34) Lahana Çorbası Diyetiyle Zayıflayın

Karadeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden olan lahananın kilo vermeye yardımcı olduğunu biliyor musunuz? Peki lahana ile nasıl zayıflanır? Lahana çorbası diyeti nasıl yapılır? İşte detaylar...

Günde 7 Bardak Su Tüketmek Şart

3 gün boyunca uygulayabileceğiniz kolay diyetlerden biri olan 'Lahana çorbası' diyeti ile 3-5 kilo verebilirsiniz. Diyet listesinin dışında tüketmeniz gereken lahana çorbası ile karnınızı doyuracak ve kilo verebileceksiniz. Her gün 7 bardak su içme zorunluluğu olan bu diyet, oldukça sağlıklı ve son derece etkilidir.

1. GÜN

Sınırsız meyve ve lahana çorbası tüketebilirsiniz. Bunun dışında başka bir yiyecek yemeniz önerilmez. Güne elma ile başlayıp, öğlen meyve tabağı ile bir kase lahana çorbası tüketin. Akşam ise lahana çorbası ile yine bir meyve yiyebilirsiniz. Ara öğün yine yalnızca meyve tabağı olacak.

2. GÜN

Lahana çorbasının dışında bir şey yemeniz yasak. Ancak sabah fırında yağsız patatesi tuzsuz olarak tüketebilirsiniz. Öğlende lahana çorbası ile salata ve domates yiyebilirsiniz. Akşam ise karnabahar ile lahana çorbası tüketin. Ara öğünde salata tercih edebilirsiniz.

3. GÜN

Bugün lahana çorbasını 3 saat arayla sınırsız tüketin. Yanında sebze ve meyve yiyebilirsiniz. Diyetteyken muz tüketmek yasak. Çorba ile beraber domates bir parça haşlanmış tavuk, yağsız balık yemeniz serbest.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal