Kupkuru Ciltleri Bile Nem Deposu Yapan Müthiş Meyve

Doğal cilt bakımı yapmanın birçok yöntemi vardır. Evde kendi kendinize yapacağınız ya da güzellik merkezlerinde doğal yağlarla yaptıracağınız... Ekonomik açıdan sizi zorlamayacak ev bakım maskeleri arasında en çok tercih edileni sizin için derledik.

07.09.2019-11:11 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-11:02) Kupkuru Ciltleri Bile Nem Deposu Yapan Müthiş Meyve

Avokado yağı, limon yağı, zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, argan yağı, badem yağı, üzüm çekirdeği yağı ve kamelya yağı doğal yağlarla yapılan maskelere örnektir. Bunun haricinde doğal cilt bakımında limon suyu ve yeşil çay gibi kolaylıkla  bulunabilecek farklı ürünlernden de faydalanabilirsiniz.

AVOKADO MASKESİ

Kuru ve sivilceli ciltlere bakım yaparken kullanılan malzemelerden en önemlisi avokadodur. Cilt bakım ürünlerinin ded bir kısmının içeriğinde yer alan bu meyvenin olgunlaşmış halini veeya yağını içeren birçok tarif bulunuyor.

Orta boy bir avokadonun ¼’ünü, 1 yemek kaşığı yoğurt ve yarım yemek kaşığı bal ile güzelce karıştırıp dilediğiniz bölgeye sürdükten sonra 15 dakika beklemelisiniz. Bu tarif hem sivilceleri azaltacak hem de ciltte nem dengesini sağlayacaktır. 15 dakika  sonra maskenin uygulandığı bölgeyi ılık suyla masaj yaparak yıkayarak çıkarabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal