Kulağa Zarar Vermeden Temizleme Formülü

Kulak çöpleri kulakları hem tam temizlemez hem de zarar verir. Bu nedenle doğal bir formül ile kulaklarınızı temizleyebilirsiniz.

22.10.2019-10:06 - (Son Güncelleme: 22.10.2019-10:04)

Kulakları temizlemek ve kulağa zarar vermemek için sadece iki malzemeyle evde yapılabilen formüller var. İşte, o formül…

MALZEMELER

1 çorba kaşığı alkol;

Yarım çorba kaşığı beyaz sirke.

NASIL YAPILIR?

Her şeyden evvel alkolü ve beyaz sirkeyi bir tabağa yerleştirmelisiniz. Daha sonra, iki malzemeyi de harmanlayıncaya dek güzelce karıştırmalısınız. Bundan sonra, karışımı bir damlalığa koyun ve akıl ters tarafa doğru eğik olacak biçimde kulak kanalınıza 10 damla koyun. Bu duruşta ortalama bir dakika kalmalısınız. Daha sonra, tam tersi kulak kanalını kullanarak aynı rutini yinelemeniz gerekir. Bu işlemi haftada iki kez yinelemelisiniz. Bu tedaviyi yapmadan evvel, yalnızca balmumu birikmesi, hatta su ile bağlantılı olmanın acısı gibi ufak problemlerin üstesinden gelmeye hizmet ettiğini unutmamanız gerekir. Problem daha şiddetli ise, önce doktorunuzu ziyaret etmeniz gerekir. İlave olarak, bu ilacı kullanıyorsanız ve ağrı 3 günden daha uzun zaman kalırsa, hekiminize de ziyaret etmeniz tavsiye edilebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal