Köprücük Kemiklerinizi Belirginleştirmek İçin Yapmanız Gerekenler

Kadınların en çok dikkat ettiği şeylerden birisi zarif ve dikkat çekici bir görüntüye sahip olmaktır. Son zamanlarda güzellik algısına eklenen bir tabir de köprücük kemiğinin belirginleştirilmesi. Daha güzel ve çekici köprücük kemiklerine sahip olmanız mümkün.

20.11.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 03.05.2021-14:18) Köprücük Kemiklerinizi Belirginleştirmek İçin Yapmanız Gerekenler

Köprücük kemiği gerçekten bir kişiye çekicilik katıyor mu? Köprücük kemiğinin çekicilik üzerindeki payı nedir? Çekici bir köprücük kemiği nasıl olur? Köprücük kemiği nasıl belirginleştirilir? Bütün bu soruların cevapları haberimizde...

Özellikle dekolte kıyafetler tercih edenler için köprücük kemiğinin belirginleştirilmesi daha göz alıcı bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır. Köprücük kemiği tabiri literatürde pek de duyulan bir tabir olmasa da aslında zarafetin göstergesidir. Sadece kadınlarda değil erkeklerde de önemli bir olgudur aslında. Köprücük kemiğinin belirgin olması zayıflığında bir göstergesi sayılır. 

KÖPRÜCÜK KEMİĞİ ÇEKİCİLİĞİ NEDİR?

Karşı cinsi etkilemek için ilk bakışta önemli olan kişilerin dış görünüşüdür. Her ne kadar iç güzelliği her şeyden önemli desek de aslında bir çok kişi dış görünüşe de önem verir. Zaten vermelidir de! Güzellik algısı herkese göre değişse de belli başlı şeylerin önemi hemen hemen aynıdır, hiç değişmez. Karşı cinslerin birbirinde aradığı özellikler elbette ki herkes için farklıdır. Netice de güzellik göreceli bir kavramdır. Biri güzel bir kalp derken bir diğeri harika bir fizik diyebiliyor, ya da heyecanla bakan bir çift göz. Bazıları ise karşı cinste çekici bir köprücük kemiği arıyor. Bazen kadınların köprücük kemiği bir erkeği baştan çıkarmak için bile yeterli olabiliyor.

Çekicilik kavramı ise yine herkese göre değişse de bazı şeyler var ki bu genel geçer bir kuraldır adeta. Bunlardan biri de köprücük kemiği olabilir. Güzel bir boyuna sahip olmayı kim istemez ki? Köprücük kemiği aynı zamanda zayıflığında bir göstergesidir. Zayıf olup olmadığınızı ya da ne derece zayıflığa sahip olduğunuzu köprücük kemiğinize bakarak anlayabilirsiniz. Hatta kadınların seksilik ve zayıflık simgesi olarak da gösterilen köprücük kemiği hakkında sosyal medyada yapılmış bazı akımlar bile var. Köprücük kemiğinin çukurluğuyla övünen kadınlar çeşitli objeleri köprücük kemiklerine koyarak bu akıma ayak uyduruyor.

VÜCUDUN EN SEKSİ YERİ KÖPRÜCÜK KEMİĞİ

Köprücük kemiğinizin belirgin ve estetik durması daha seksi bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Estetik duran köprücük kemiği hem kadında hem erkekte ayrı bir hava yaratır. Hatta bazı erkeklere ve kadınlara göre köprücük kemiği vücudun en seksi yeri olarak kabul edilir. Peki nedir bu köprücük kemiğinin sırrı? Çekici bir köprücük kemiği nasıl olur?

Köprücük kemiğinin belirgin olması kadar estetik durması da çok önemlidir. Bunun için spor yaparak köprücük kemiğinizin daha estetik bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Atletik bir vücuttaki köprücük kemikleri kişiye artı bir seksilik katabilir.


KÖPRÜCÜK KEMİĞİNİN KARŞI CİNSE ETKİSİ NEDİR?

Köprücük kemiği karşı cinste boyundan sonra gelen en öpülesi yer olarak kabul edilir. Bu yüzden seksi görünen köprücük kemikleri bilhassa erkeklerin bir kadının dudakları ve boynundan sonra baktıkları 3.yer olabilir. Özellikle straplez kıyafetlerde, omuzların açıkta bırakıldığı elbiselerde bu manzara seksiliğinize seksilik katabilir.

Erkeklerdeki belirgin köprücük kemiği ise bir kadın için gücü temsil ettiği için ayrı bir seksiliğe sahiptir. Geniş omuzlar ve güçlü kollarla birleşen köprücük kemikleri her kadının aklını başından almaya yetebilir.

KÖPRÜCÜK KEMİĞİ NASIL BELİRGİNLEŞTİRİLİR?

Köprücük kemiğinin farkına varan herkes bu kemiği daha da belirgin göstermek için ne yapması gerektiğini öğrenmek istiyor. Peki köprücük kemiği nasıl daha da belirginleştirilir? Bunun için en önemli faktör ideal kiloya sahip olmaktır. Fazla kilolu bir insanda köprücük kemiklerinin fark edilmesi biraz zor olabilir. Eğer ideal kilonuza sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız bunun için öncelikle sıkı bir diyete girmeniz gerekir.

Her ne kadar köprücük kemikleri zayıflığın simgesi olarak görülse de aşırı zayıflık köprücük kemiklerini çekici olmasından çok itici görünmesine de yol açabilir. Bunun yerine çok fazla kilo vermeye odaklanmadan dik ve kendinden emin bir duruşla köprücük kemiklerinizi daha da ön plana çıkarabilirsiniz. Diyetin yanı sıra mutlaka spor da yapmalısınız. Sporun köprücük kemiğiniz üzerindeki etkisini hemen fark edeceksiniz. Spor sadece köprücük kemiğini belirginleştirmekle kalmaz dik bir duruş, geniş omuzlar ve estetik bir kaslanmayla harika bir görünüme sahip olmanızı sağlar. 

Güzellik kemikleri olarak da bilinen Köprücük kemikleri vücudun önemli bölümüdür. Bazı insanlar doğal olarak güzel köprücüklere sahiptir, bazıları onları geliştirmeye ve daha belirgin, güzel ve çekici görünmelerini sağlamaya çabalar. Daha güzel ve çekici köprücük kemiklerine sahip olmanın kolay yollarını sizler için sıraladık:

Hafif, genel vücut egzersizi: Güze köprücük kemiklerine sahip olmak için, aşırı yağları azaltmak için tüm vücudunuzu düzenli olarak kullanmanız gerekir. Fazla kilolu bir insan, tüm vücudunu çalıştırana kadar görünür köprücüklere sahip olamaz. Egzersizle birlikte, dengeli bir diyet uygulayınız ve vücudunuzu nemlendiriniz. En iyi genel vücut egzersizleri şunlardır: Koşu yapmak, Tempolu yürüyüş ,Yüzme, İp Atlama, Bisiklet sürmek, Kardiyo egzersizleri (tüm vücut için), Yoga

Egzersizleri zorlaştırın: Bu egzersizlerin bazıları dambıl gerektirir. 1 kg (2 lb.) dambıl ile başlayın. Bir haftalık düzenli egzersizden sonra daha ağır ağırlıkları kullanabilirsiniz.

Basit yoga duruşları yapın: Omuz kaslarınızı gevşetmek için egzersiz yaptıktan sonra birkaç basit yoga duruşu sizin için faydalı olacaktır.

İyi bir masaj kremi ile köprücük kemiklerinize masaj yapın: Köprücük kemiklerini gevşetmek ve masaj yapmak sadece onları rahatlatmakla kalmaz aynı zamanda belirginleşmelerini de sağlar.

Makyaj: Bir Bronzlaştırıcı (ten renginizden biraz daha koyu), Highlighter (parıltı veya ışıltısız ) ve pudra fırçası ile makyaj yoluyla daha belirgin köprücük kemikleri elde edebilirsiniz.

DEKOLTE MAKYAJIYLA KÖPRÜCÜK KEMİKLERİ NASIL BELİRGİNLEŞTİRİLİR?

Köprücük kemiklerini daha çukur göstermek isteyenlerin bir diğer tercihi ise kontür yöntemidir. Kadınların dekolte elbiselerde daha çok uyguladığı bu yöntem, köprücük kemiklerinizin daha da belirgin gösterilmesinde büyük yardımcı olacaktır.

köprücük kemiklerinin üstüne ve omzunun üst kısmına uyguladığınız aydınlatıcı ile parlaklık ve belirginlik verin, bu seksi ve hoş görünüm için ise Stick, Highlighter, bronzlaştırıcı ürünler kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal