Doğal Vücut Peelingi Nasıl Yapılır?

Hemen her kadın ışıl ışıl parlayan pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Ancak bu o kadar da zor bir şey değil! Evde hazırlayacağınız Hindistan cevizi yağı peelingi ile hem cildinizi güzelleştirebilir hem de ekonominize zarar vermeden bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Peki, vücut peelingi nasıl hazırlanır?

21.08.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 03.05.2021-14:21) Doğal Vücut Peelingi Nasıl Yapılır?

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak doğru bakım uygulamaları ile mümkün! Evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz peeling ile vücudunuzu ölü hücrelerden arındırabilir, nem dengesini koruyabilirsiniz. Aynı zamanda derinizin yenilenmesine ve tazelenmesine de katkı sağlayabilirsiniz. Bu nedenle vücut bakımı için peeling mutlaka yapılması gereken bir uygulamadır.

MALZEMELER

1/4 bardak Hindistan cevizi yağı

1/2 bardak esmer şeker

1 limon ya da birkaç damla organik limon yağı

NASIL HAZIRLANIR?

Listedeki tüm malzemeleri bir kabın içerisine alarak güzelce karıştırın. Eğer peelinginizin kıvamı biraz daha sulu olsun isterseniz içerisine limon suyunu daha fazla koyabilirsiniz.

NASIL UYGULANIR?

Peelingi vücudunuza dairesel hareketler çizerek ve hafif baskı yaparak uygulayın. Bakım yaparken kullanılan ürünlerin doğal olması çok önemlidir. Çünkü cilde uygulanan her şey systemic dolaşıma katılır. Eğer içerisinde toksik materyaller bulunuyorsa bunlar depolanıp, organ fonksiyonlarının bozulmasına ve yaşlanmasına neden olur. Bu anti-aging bakımı hem cildin yenilenmesini hem de cildimizde harika bir koku kalmasını sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal