Koltuk Altı Kokusu Nasıl Engellenir? Kimyasal Olmadan Kokuyu Yok Etmek Mümkün mü?

Yaz aylarında daha da çekilmez olan koltuk altı kokularını yok etmek için neler yapılmalı? Hem kendinize hem de çevrenizdekilere kötü kokular yaymamak için başvurulacak en doğal yöntem nedir? İşte koltuk altında kullanabileceğiniz sağlıklı o ürün...

15.04.2019-11:39 - (Son Güncelleme: 15.04.2019-11:22) Koltuk Altı Kokusu Nasıl Engellenir? Kimyasal Olmadan Kokuyu Yok Etmek Mümkün mü?

Vücudun genle sağlığı için duşta gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir sabun olan tuz sabunu nedir? Tuz sabunununasıl ve ne sıklıkla kullanmak gerekir? Tüm kötü kokuları yok etmek için tuz sabununun faydalarına gelin birlikte bakalım.

TUZ SABUNU NEDİR?

Kaya tuzu ve himalaya tuzlarının bir kalıp içerisinde sıkıştırılması ile elde edilenn tuz sabununun içerisinde yaklaşık 80 tane mineral bulunuyor. Vücut için oldukça yararlı olan tuz sabununu cilt bakım rutinlerinize ekleyebilirsiniz.

TUZ SABUNU NEYE İYİ GELİR?

Eski bir inanış olan yeni doğan bebeklerin ilk olarak tuz ile yıkanması geleneği bazı gerçekleri günümüze yansıtıyor. Yeni doğan bebeklerin hayatlarında kötü kokmasını engellediği düşüncesi ile gelenek haline gelen bu uygulama yetişkin bir bireyin vücudu için de oldukça faydalı! Tuzun, kötü koku oluşumunu engellediği doğrudur. Özellikle koltuk altı kötü kokusu, mantar, egzama, sedef, akne gibi hastalıklara iyi gelmektedir. Ciltteki bakterileri öldürerek derinin temizlenmesine olanak sağlar.

 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal