Kollajen Takviyesinin Faydaları Nelerdir?

Stres, uykusuzluk, kötü beslenme ve ilerleyen yaş ile meydana çıkan vücudun doğal kollajen üretiminin azalması ciltte sarkmalara, kırışıklıklara neden olur. Bakım rutininize ekleyeceğiniz kollajen bazlı ürünler yaşlanma belirtilerinin ortadan kaldırmanıza destek olur. Peki kollajenin faydaları nelerdir?...

18.05.2019-17:25 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-17:09)

CİLT DOKUSUNU DÜZELTİR, SIKILAŞTIRIR  

Kollajenin en önemli faydası: Daha sıkı, kırışıklıkları azalmış ve genç bir cllt sağlamasıdır. Cilt yapısını bir arada tutan kollejen üretimi hızlandığında erken yaşlanma belirtileri kaybolur ve sarkan cilt yapısı toparlanır.

DOLAŞIM SİSTEMİNİ İYİLEŞTİRİR 

Kollajenin dokuları iyileştirme özelliği yalnızca cildin üst tabakalarında değil yanı zamanda iç dokularda da etkisini gösteren kollajenle damar esnekliğinin artması ve yapısının iyileşmesiyle daha kaliteli bir dolaşım sistemi sağlıyor ve kardiyovasküler sistemi daha sağlıklı bir hale geliyor.

EKLEMLERİ DESTEKLER 

Kollajen aynı zamanda esneklik demek, Eklem mobilitesi problemi olanlar ve eklem rahatsızlıklarına bulunanlar kollajenin esneklik sağlayıcı özelliğinden yararlanabilir.

SAÇLARI GÜRLEŞTİRİR 

Kollajen saç köklerini ve foliküllerini uyarıp kalınlaştırır, daha gür ve güçlü uzayan saçlara sahip olmanızı sağlar.

YARALARI İYİLEŞTİRİR 

Yaş aldıkça iyileşmesi zorlaşan yaraların bir nedeni de vücutta azalan kollajen üretimidir. Vücuda yapılan ek kollajen takviyesi ve kollajen üretimini destekleyen takviyeler cildin tekrardan yapılanmasını ve yaraların daha hızlı iyileşmesini sağlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal