Kolay Soyulabilen Bal Maskesi ile Cildinizi Yenileyin

Maske yapmak için kozmetik ürünlere fazlasıyla bütçe ayırmanıza gerek yok. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz cilt maskesi ile cildinizi yenileyebilir canlandırabilirsiniz. Kolay bulunur malzemelerle cilt maskesi tarifi içeriğimizde.

19.08.2019-10:35 - (Son Güncelleme: 19.08.2019-10:23) Kolay Soyulabilen Bal Maskesi ile Cildinizi Yenileyin

Evde pratik yöntemlerle hazırlayabileceğiniz kolay cilt maskesi ile kendinizi güne daha iyi hazırlayabilirsiniz.

BAL TERAPİSİ İLE CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN 

Bu kolay soyulan maskeyi yapmak için gerekenler bir çorba kaşığı bal ve iki adet badem. Bademleri ince bir toz haline gelinceye kadar dövün ve bal ile karıştırın. Sonrasında bir çay kaşığı limon suyu ilave edin. Dairesel hareketlerle yüzünüze sürün. Kuruması için 15 dakika bekletin, ılık suyla temizleyin. Yenilenmiş hissedeceksiniz.

YULAF YARDIMI İLE YUMUŞAKLIĞI KORUYUN

Bu maskeyi sürdükten sonra cildinizdeki yumuşaklığı göreceksiniz. Yarım fincan yulafı güzelce ezin ve yarım çay kaşığı bal, iki çorba kaşığı süt, iki damla geranium (sardunya çiçeği) yağı ve iki damla papatya yağı katın. Güzelce karıştırın ve parmaklarınızla dairesel olarak uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayın. Cildiniz bir bebeğin cildi gibi yumuşacık olacak. Cildiniz yağlıysa karışıma 5 damla limon suyu ilave edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal