Koç Burcu Erkeği

Koç erkeği, ilk burçtan olduğundan öncü bir kişiliğe sahiptir. Fazlasıyla çekici, enerjik ve yorulmak nedir bilmez yapısı vardır.

17.05.2018-17:18 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-17:39) Koç Burcu Erkeği

Koç erkeği, ilk burçtan olduğundan öncü bir kişiliğe sahiptir. Fazlasıyla çekici, enerjik ve yorulmak nedir bilmez yapısı vardır.

Dobralığından dolayı düşüncelerini hiç çekinmeden söyler. Çok inatçıdır. Heyecanlı ve engellerden hoşlanan bir yapısı olduğundan hayata her zaman meydan okur. Her ne kadar yerinde duramayan bir burç olsa da otoriterdir.

Koç erkeği dik başlı olduğundan kendisine emir verilmesinden nefret eder. İnatçılığından dolayı hatalarını kabul etmez. Bencildir. Egolu ve narsist bir kişiliğe sahiptir. Özgürlüğü onun için önemlidir. Kendisini kısıtlayan yerlerde duramaz. Dostluk ve dürüstlük onun vazgeçilmezleridir. Sevdikleri için her şeyi yapar ve onlara karşı son dere cömerttir. Her yerde mükemmel olmak ister. Kıskanç ve son derece gururludur.

Spor yapmayı sever ve dış görünüşe önem verir. Koç erkeği enerjik olduğundan gezmeyi çok sever aynı yerde uzun kalmaz. Başkalarının istekleri onun için önemli olsa da kendi isteklerini ön planda tutar. Cüretkar bir kişiliği olduğundan onunla arkadaş olmak kolay değildir.

Koç Erkeğinin Olumlu Özellikleri

Koç erkeği hırslı olduğundan her zaman yönetmek ister. Liderlik karakteri baskındır. Oldukça cesurdur ve hiç çekinmez. Hiç bitmeyen enerjiye sahip olduğundan hep aktif, sosyal ve aynı zamanda son derece çalışkandır. Partnerini sever ve güvenirse ona sadık olur ve baş tacı yapar.

Koç Erkeğinin Olumsuz Özellikleri

Koç burcu erkeği inatçılığıyla bilinir. Her zaman meraklıdır. Bu özellik onu sabırsız yapar. Çabuk sıkılır ve kolay sinirlenir. Bencil olduğu için hep kendini düşünür ön planda tutar. İnsanlara karşı alaycı bir duruşu vardır ve bunu göstermekten çekinmez.

Koç Erkeğinin Aşk Hayatı

Özellikle kendisine bakan, bakımlı kişi, onun için bir adım öndedir. Hep ben dediğinden dolayı sevgi açlığı vardır. İkinci planda olmaya tahammülü yoktur. İlişkisinde heyecan ve mutluluk arayan koç erkeği, istediklerini bulamadığında çabuk sıkılır. Fazlasıyla kıskanç ve gururludur. Kolay kolay affetmez.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal