Kızıllar Saçlarını Havlu ile Kurulamasın! Kızıl Saçlılara Bakım Önerileri

Kızıl saçtan vazgeçemeyenlerdenseniz bakımının ne kadar özen gerektirdiğini de bilirsiniz. Şampuandan kurulamaya bir çok yöntemle hem kızıllığınızı koruyabilir hem de daha canlı saçlara sahip olabilirsiniz.

31.07.2019-15:03 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-14:50) Kızıllar Saçlarını Havlu ile Kurulamasın! Kızıl Saçlılara Bakım Önerileri

Saç bakımı özellikle kadınlar için ekstra özen isteyen bakımlardandır. Boyalı saçların bakımı ve korunması ise bazı kuralları da beraberinde getirir. İşte kızıl saçlılar için bakım önerileri.

ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ KULLANIN

Şampuan ve saç kremi seçerken boyalı saçlara özel olanlara öncelik verebilirsiniz. Her yıkamadan sonra saç kremi kullanın. Böylece daha yumuşak ve sağlıklı görünecektir.

MUTLAKA MASKE YAPIN

Saçlarınıza haftada bir - iki defa maske yapmalısınız. Haftada bir uygulayacağınız saç maskesi ile saçlarınız ihtiyacı olan neme kavuşacaktır. Sadece saç uçlarına ve boylarına yedireceğiniz saç maskesi saçlarınızın ışığının hiç sönmemesine destek olacaktır.

 

HAVLU İLE KURULAMA YAPMAYIN

Saçlarınızı yıkadıktan sonra havlu ile kurulamaktansa pamuklu bir tişörte sarıp bekleyebilirsiniz. Klasik havlu yöntemiyle saç kurulamak saçlarınızın kırılmasına sebep olabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal