Kirpiklerinize Pudra Sürmeyi Denediniz mi?

Etkileyici ve güzel bakışlara sahip olmak için yapmanız gereken, kirpiklerinize hakettiği özeni göstermek olmalıdır. En güzel bakışları sağlamanızın en pratik yollarını sizin için derledik.

18.11.2019-10:40 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-10:29)

Uzun ve dolgun kripiklere kim sahip olmak istemez ki? İlla kozmetik işlemlerden geçmesi gerekmiyor. Kendi başınıza yapabileceğiniz minik makyaj hileleri ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.

KİRPİKLERİNİZE PUDRA SÜRÜN

Maskara sürmeden evvel kirpiklerinize muhakkak pudra sürmeyi deneyin. Kirpikleri hem uzun hem de dolgun hale getirmenin en etikil yollarından bir tanesidir bu. Bu yöntem kirpiklerin topak topak olmasını da önlemiş olacak. 

KİRPİK KIVIRICI KULLANIN

Kirpik kıvırıcıyı uyguladıktan sonra kirpiklerinizin ne kadar kıvrık ve uzun olduğuna şaşıracaksınız. Burada dikkat etmeniz gereken şey kirpik kıvırıcıyı aşırı şekilde kullanmamak olacaktır. Çünkü çok kullanıldığında kıvırıcı, kirpiklerin dökülmesine neden olabilir.

KİRPİKLERİNİZİ FIRÇALAYIN

Kirpiklerinizi kaş fırçasına benzeyen küçük bir fırça yardımıyla diplerden uca doğru nazik şekilde fırçalayın. Sonrasında maskara sürüp harika kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal