Geçmeyen Gözaltı Morlukları İçin Zerdeçal Maskesi

Gözaltı morlukları, kadınların en çok yakındığı dertlerden biridir. Geçmeyen gözaltı morlukları için hazırlayacağınız zerdeçal maskesi ile siz de bu dertten kurtulabilirsiniz.

18.11.2019-10:28 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-14:40)

Zerdeçalın onarıcı özelliği sayesinde güzelliğinize katkıda bulunabilirsiniz. Gözaltı morluklarınız için hazırlayacağınız bu doğal maske ile cildinize taptaze bir canlılık, morluklarınıza kalıcı çareler bulabilirsiniz.İşte işinize yarayacak ve sürekli yaptıktan sonra sonucunu alabileceğiniz zerdeçal maskesi tarifi.

ZERDEÇAL MASKESİ CİLDE NASIL UYGULANIR?

MALZEMELER: 

Yarım çay kaşığı öğütülmüş zerdeçal, 1 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı çiğ bal, Yarım çay kaşığı hindistan cevizi yağı, Çeyrek çay kaşığı taze rendelenmiş karabiber.

HAZIRLANIŞI:

Başlangıçta, sütü ısıtın. Ardından bal, zerdeçal, biber ve hindistan cevizi yağı ilave edin. Sütü ısıtıncaya dek devamlı suretle karıştırmalısınız, benmari usulü bu maskeyi hazırladıktan sonra ve kullanmadan önce ideal sıcaklığa ulaştığından emin olun.

MALZEMELER:%20 Yarım çay kaşığı öğütülmüş zerdeçal, 1 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı çiğ bal, Yarım çay kaşığı hindistan cevizi yağı, Çeyrek çay kaşığı taze rendelenmiş karabiber HAZIRLANIŞI: Başlangıçta, sütü ısıtın. Sonra bal, zerdeçal, biber ve hindistan cevizi yağı ekleyin. Sütü ısıtıncaya kadar sürekli karıştırmalısınız, benmari usulü bu maskeyi hazırlayın ve kullanmadan önce ideal sıcaklığa ulaştığından emin olun.Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal