Kirpikleri Daha Dolgun Göstermenin Yolları

Takma kirpiğe gerek duymadan, kendi kirpiklerinizi daha bakımlı ve dolgun hale getirmeye ne dersiniz? Evde yapacağınız pratik yöntemlerle hem kirpiklerinizi uzatabilir hem de dolgunlaştırabilirsiniz.

12.01.2019-17:04 - (Son Güncelleme: 12.01.2019-16:58) Kirpikleri Daha Dolgun Göstermenin Yolları

Takma kirpiğe gerek duymadan, kendi kirpiklerinizi daha bakımlı ve dolgun hale getirmeye ne dersiniz? Evde yapacağınız pratik yöntemlerle hem kirpiklerinizi uzatabilir hem de dolgunlaştırabilirsiniz. İşte detaylar...

KİRPİK KIVIRICINIZI ISITIN

Kirpiklerinizin dolgun gözükmesini ve uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız, saç kurutma makinesi yardımıyla kirpik kıvırma aletini ısıtın ve ardından kirpiklerinizi kıvırın. Bu şekilde yapılan kirpikler daha dolgun ve uzun bir görünüme kavuşuyor.

KİRPİKLERİNİZİ TARAYIN

Keskin ve tek tek ayrılmış kirpikler istiyorsanız kirpiklerinizi taradıktan sonra, rimel sürme işlemini yapın. Bu sayede kirpiklerinizde istediğiniz görünümü elde etmiş olabilirsiniz.

Limon kabuğu maskesi;

Hint yağı ve zeytinyağını bir kabın içine dökün ve içerisine 1 yemek kaşığı kurutulmuş limon kabuğu ekleyerek, birkaç gün bekletin. Oluşan bu karışımı kirpiklerinize gece yatmadan önce bakım yaparak uygulayın ve sabah uyandığınızda durulayın.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal