Kese Yapmanın Cilde Faydaları

Cildinizdeki ölü derilerden kurtulmak ve daha temiz bir cilde sahip olmak istiyorsanız, cildinize kese uygulayabilirsiniz. Cilde kese uygulamak, ölü hücrelerden kurtulmamızın yanı sıra ciltte oluşan birçok problemi de ortadan kaldırır. Peki kese uygulamanın faydaları nelerdir?

12.01.2019-16:49 - (Son Güncelleme: 12.01.2019-16:41) Kese Yapmanın Cilde Faydaları

Cildinizdeki ölü derilerden kurtulmak ve daha temiz bir cilde sahip olmak istiyorsanız, cildinize kese uygulayabilirsiniz. Cilde kese uygulamak, ölü hücrelerden kurtulmanızın yanı sıra ciltte oluşan birçok problemi de ortadan kaldırır.Peki kese uygulamanın faydaları nelerdir? İşte detaylar...

SİYAH NOKTA OLUŞUMUNU ENGELLER

Sıcak banyodan sonra terleyen vücuda kese yapılması, vücutta kan dolaşımını kolaylaştırarak insana rahatlık veriyor. Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalara göre düzenli bir şekilde kese uygulaması yapmak, gözenekleri de açarak siyah noktaların oluşmasını engelliyor.

Kese yapmanın faydaları;

- Düzenli bir şekilde yapılan kese uygulaması, akne oluşumunu ortadan kaldırarak ciltteki fazla yağın dengelenmesini sağlar. Dengelenen yağla beraber sivilcelerin de çıkma oranını azaltır.

- Masaj yaparak cildinize kese uyguladığınızda kan dolaşımı da hızlanarak hücrelerinde çoğalıp yenilenmesine yardımcı oluyor.

- Selülit giderici etkisi de bulunan kese uygulaması, gözeneklerin açılmasını sağlayarak vücudunuz rahat bir nefes alacaktır.

- Ölü derileri ortadan kaldıran kese her zaman taze, canlı ve parlak görünmesine olanak sağlar.



Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal