Kilo Vermek İçin yatmadan Önce Bunu Yapın!

Vücudumuz kendi kendini tamir edebiliyor. Vücudumuz bunu gece saat 23.00 - 02.00 saatleri arasında gerçekleştirir. Dr. Fevzi Özgönül, vücudumuzu sağlıklı tutabilmemiz ve kilo vermemiz için bazı önerilerde bulundu.

30.01.2019-18:00 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-17:55) Kilo Vermek İçin yatmadan Önce Bunu Yapın!

Vücudumuz kendi kendini tamir edebiliyor. Vücudumuz bunu gece saat 23.00 - 02.00 saatleri arasında  gerçekleştirir. Dr. Fevzi Özgönül, vücudumuzu sağlıklı tutabilmemiz ve kilo vermemiz için bazı önerilerde bulundu.İşte detaylar...

BALANS ÖNEMLİ

Dr. Fevzi Özgönül, "Tüm canlılarda olduğu gibi insan vücudu da bir denge düşünülerek yaratılmıştır. Bu dengeye 'Balans' diyoruz. Koşarken atlarken ve günlük yaşamda mücadele ederken yani bedenen çalışırken bu balans çok önemlidir. Doğada kaçma ve kovalama işlemi çok önemlidir." dedi.

BAĞ DOKUSUNA DİKKAT

Bağ dokumuz adı üstünde vücudumuzu saran ve organlarımızı bağlayan, bir arada tutan dokumuz, ne kadar sıkı ve sağlıklı olursa vücudumuz da o derece dengeli olur ve yaşam içinde yapması gereken atlama, zıplama, kaçma ve kovalama işlemlerini o kadar kolay yapar.

YATMADAN ÖNCE BUNU YAPIN

Özellikle güreş, boks gibi sporlarda da balansın çok önemli olduğunu kaydeden Dr. Özgönül, "Bu nedenle boksörler ip atlayarak hem performanslarını arttırırlar hem de yumruk yediklerinde kolayca düşmemek için balans ayarı yaparak bedenlerini sıkılaştırırlar. Yatmadan önce 5 dakika zıplarsanız hem sıklaşır hem kilo kaybeder hem de zayıflarsınız." dedi.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal