Kaşlarımı Yüzüme Yakıştıramıyorum Diyorsanız

Kaşlarınızı yüzünüze yakıştıramıyorsanız ya da nasıl yakıştırabileceğinizi bilmiyorsanız bu yazı sizin için ideal olacaktır.

10.11.2019-08:51 - (Son Güncelleme: 10.11.2019-08:48)

Kaşları yüzünüze göre şekillendirmek için bazı taktikler vardır. Kavisli, düz ya da oval kaşlar bazı yüz tiplerine daha çok yakışır.

YÜZ ŞEKLİNE GÖRE KAŞLARI AYARLAMA

Düz kaşlar, dümdüz ve çoğunlukla göze yakın biçimde uzanırlar. Düz kaşlıysanız ya da düz kaş sahibi olmayı arzu ederseniz, kaşlarınızı biçimlendirmek için, kaşınızın sonlanma hizasından alt tarafını alabilirsiniz. Kaşlarınız dağınık ise düzeltmek için makas tercih edebilirsiniz. Fakat unutmamanız lazım ki düz kaşlar kızgın bir ifadeye sebep olabilmektedir. Kaşlar göze yakın bir biçimde başlayıp yukarı doğru çıkar ve sonuna doğru kavis yaparak ilerler ancak tam şekilde aşağı inmez. Yaygın şekilde tercih edilen bir kaş modelidir ve çoğu yüz türünde daha anlamlı bir ifade kazandırabilir. Kavisli kaşlara sahip olmayı arzu ederseniz kaşlarınızı alırken kaşınızın iç tarafının üstlerini, uzayan kenar taraflarının ise altlarını almanız lazımdır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal