Kararan Koltuk Altınızı Beyazlatmak İçin Bunu Deneyin

Kış aylarında uzun kollu kıyafetler giyildiği için koltuk altı sorunları çok önemsenmiyor. Ancak havalar ısınmaya başlayınca sorunlar ortaya çıkıyor. Peki, kararmış koltuk altı yeniden nasıl beyazlatılır? Koltuk altı kararması nasıl geçer? Detaylar haberimizde…

28.01.2020-13:09 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-12:50)

Koltuk altınızda kararma var ise tedavi için yaz aylarını beklemeyin ve şimdiden kolayca hazırlayabileceğiniz ev yapımı uygulamalara başlayın.

LİMON KÜRÜ

Limon, bu konuda kurtarıcınız olabilir. Duş alamadan önce koltuk altlarınızı limonla ovun. 5 dakika süreyle yapacağınız bu işlemin ardından duşa girin ve yıkanın. Birkaç hafta içinde koltuk altlarınızın renginin açıldığını göreceksiniz.

PATATES İLE BEYAZLATMA

Patates de beyazlatıcı bir bitkidir. Eğer limon cildinizi tahriş ediyor ve kullanamıyorsanız, patatesi kullanabilirsiniz. İnce dilim bir patates ile koltuk altlarınızı 5 dakika boyunca ovun. (aynı limon gibi) Daha sonra ılık su ile yıkayın.

PORTAKAL

Portakal da beyazlatıcı özelliğe sahiptir. Kurutulmuş portakal kabuklarını toz haline getirin. Üzerine biraz gülsuyu ekleyerek, portakal kabuklarını macun haline getirin. Yumuşak bir lif veya fırça yardımıyla hafif bir şekilde ovun. 10 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal