Kalıcı Buğulu Göz Makyajı İçin Püf Noktaları

Bazen özel günlerde daha kalıcı ve buğulu göz makyajı yapmak isterseniz ufak püf noktalarla bunu başarabilirsiniz. İşte sizi daha çekici yapacak, gözlerinizdeki derinliği arttıracak ve bakışları üzerinize çekecek buğulu göz makyajı tüyoları.

08.08.2019-09:35 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-09:10) Kalıcı Buğulu Göz Makyajı İçin Püf Noktaları

Özel bir davete giderken ya da romantik bir akşam yemeğinde makyajınızda biraz farklılık yapıp daha hoş görünmek isteyebilirsiniz. Sizi daha alımlı gösterecek buğulu göz makyajı tüyolarını sizin için derledik.

BAZ KULLANIN

Göz makyajınızın daha kalıcı olması için ilk adım baz kullanmaktan geçiyor. Göz kapağınızın rengini eşitlemek ve damarlı görüntüyü silmek için mutlaka göz bazı kullanın. Baz kullanmak yerine kapatıcı da işinizi görebilir.

NUDE TONLAR KULLANIN

Far fırçası ile kris bölgesi denilen göz kapağının katlanma yerinde nude tonlarında geçiş rengi uygulayın böylelikle bazınızı sabitlemiş ve koyu renkli ya da tercih ettiğiniz bir rengin kalıcılığını yakalayabilirsiniz.

DAĞITMA FIRÇASI ŞART

Koyu tonları yapmaya başlayacağınız zaman rengini, koyuluğunu yavaşça arttırarak karıştırma fırşası ile her sürdüğünüz rengi dağıtın. Bu uygulama ile göz makyajınızda derinliği yakalayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal