Kendi Kanınızdan Serum! PRP Nedir? PRP Saç Uygulaması Nedir?

RP olarak bilinen kendi kanından serum yapma işlemi son zamanlarda trend oldu. Acıtmayan ve oldukça doğal olan bu serimla yaşlanma, kırışıklık ve saç dökülmesi gibi problemler çözülüyor.

07.08.2019-16:12 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-16:06) Kendi Kanınızdan Serum! PRP Nedir? PRP Saç Uygulaması Nedir?

PRP, estetik sektöründe trend ve bir o kadar organik bir uygulama. Kendi kanından yapılan bu serumlar vücuda enjekte ediliyor. Yaşlanma ve saç dökülmesi sona eriyor.

PRP NEDİR?

Cildin kendini yenileme hızı yavaşladığında, en rahat ve sağlıklı yoldan tekrardan yapılanmasına yardımcı bir medikal uygulamadır bu. PRP tedavisi akyuvarların ve trombositlerin ayrıştırılıp mikron filtreden geçirilmek işlemiyle elde edilmiş kısmının kullanılmasını mümkün hale getiren tıbbi bir işlem. Bu işlemde uygulanan serum bireyin kendi kanından elde edilir. Haliyle tamamen doğal bir işlemdir. PRP doğal normal doku iyileşme aşamasını hızlandırır. Genel hedef cildinizi iyileştirmek, kırışıklık ve boşlukları kalıcı şekilde tekrardan yapılandırmaktır.

PRP NASIL UYGULANIR?

Bireyin kendinden alınmış bir tüp kan belli bir takım işlemden geçirilmesinin ardından santrfrüjle ayrıştırılır. Tüpün içinde beyaz bir sıvı olarak yukarı çıkan beyaz hücre ve trombositlerin yoğun bölümü cilde küçük iğne enjeksiyonuyla verilir.
Beyaz hücreler diye bildiğimiz akyuvarlar ve trombositler bedenimizde yapılandırıcı ve onarıcı görevleri olan, yaralı dokunun iyileşme aşamasını başlatan hücrelerdir. Haliyle kendi dokunuzun yapılandırıcı hücrelerini cildimize enjeksiyon işlemiyle verdikten sonra o yerde yeni doku uyarımı başlar. Doku düzeni ve yenilenmesi hızlanır.

PRP SAÇ UYGULAMASI

PRP tedavisi ile zayıflamış saç kökleri tekrardan aktif duruma geçer daha canlı, parlak ve kuvvetli saçlar üretmeye başlar, dökülme normal sınırlara döner.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal