Kalça Ve Basen Eritme Hareketleri

Kadınlar için basen eritme hareketleri nelerdir? Evde yapılabilecek basen eritme hareketleri nelerdir? Basen eriten kürler nelerdir? Basen eritmek için ne yemeliyiz? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

13.04.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-11:06) Kalça Ve Basen Eritme Hareketleri

Yaklaşmış olduğumuz yaz aylarında kim fit bir vücuda sahip olmak istemez ki? Spor salonlarında saatlerinin harcamanıza artık gerek yok.

Basen eritme hareketlerini her gün 15 dakika yaparak hayal ettiğiniz vücuda sahip olmak mümkün. Basen eritme hareketleri sayesinde hem kalçaların şekle girecek hem iç bacakların incelecek hem de kilo vereceksin...

KADINLAR İÇİN EVDE BASEN ERİTME HAREKETLERİ

1. Hareket:

Evdeki sandalyeyle kolayca yapılabilecek bu hareket için sırtüstü uzanmanız gerekiyor. Sandalyenin önüne uzandıktan sonra ayaklarınızı topuklar değecek şekilde sandalyeye uzatıp, kollarınızı da iki yana uzatın. Sağ bacağınızı havaya kaldırın. Yaklaşık 90 derece kaldırdığınız bacağınız havadayken kalça kaslarınızı sıkın ve kalçanızı da yavaş bir şekilde havaya kaldırın. 3 Saniye bu şekilde bekledikten sonra kalçanızı yere indirin. Bu hareketi 20 kez tekrarlayın ve sonra sol ayağınızı hava kaldırıp aynısını yapın.



2. Hareket:

Tekrar yere sırtüstü uzandıktan sonra bacaklarınız havaya kaldırın ve dizlerinizi kırın. Dizinizden aşağısı yere paralel bir şekilde bileklerinizi birbirinin üzerine koyun. Bu şekilde bacaklarınızı karnınıza çekin ve sonra yere uzatın. Bu hareketi 3 bölümde 10'ar kez yapın.



3. Hareket:

En etkili hareketlerden biri de squat. Bunun için ayaktayken ellerinizi belinize veya kafanıza koyun ve bacaklarınızı hafif açın. Kalçalarınızı hafif bir şekilde dışarıya çıkararak dizlerinizden kırarak eğilin. Bu esnada belinizi eğmeyin. Daha önceki hareket gibi bunu de 3 bölümde 10'ar kez yapın.



4. Hareket:

Bu harekette yere dirseğiniz yerde olacak şekilde yan bir biçimde yatın. Bacaklarınız tam birbirine değsin ve üstte kalan bacağınızı kırmadan havaya kaldırıp indirin. Önemli nokta bacağınızı kırmayışınızdır. Bu hareketi iki taraf içinde 3 bölüm ve 10'ar kez tekrar edin.



5. Hareket:

Son hareketimizde yerde emekler vaziyette durun. Sağ ayağınızı geriye iyice açın. Bacağınız yere paralele olacak şekilde açtıktan sonra geri çekin. 3 bölümde 10'ar kez yapacağınız bu hareketiher iki bacağınıza da uygulayın.



BASEN ERİTEN KÜRLER

Göbek ve basenlerinden kim kurtulmak istemezli? Bir çok kadının yaşadığı bu soruna doğal yollardan çözüm bulmak da mümkün.

İşte evde hazırlaya bileceğiniz göbek ve basen eriten kürler;

Tarçın İle Basen, Bacak Göbek Eritme Kürü Tarifi


Malzemeler

1 su bardağı yağsız süt
Yarım çay kaşığı toz tarçın

Yapılışı: Bir su bardağı sütün içerisine yarım çay kaşığı toz tarçını ilave edin ve karıştırın. Yatmadan 3 saat önce için. Bu kuru sabah ve aksam olmak üzere 2 defa uygulayın. İsterseniz sütü ılık olarak ta kullanabilirsiniz.

Ceviz İle Basen, Bacak Göbek Eritme Kürü Tarifi

Malzemeler

1 adet ceviz içi
1 bardak normal ısıda su

Yapılışı: Gece uyumadan önce bir bardak suya bir adet ceviz içini ekleyip sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah aç karınla içiyoruz. Cevizleri de yiyoruz. Tadı gayet güzeldir.



Yoğurt Pul biber Ve Limon İle Basen, Bacak Göbek Eritme Kürü Tarifi

Malzemeler

4 kaşık yoğurt
1 yarım limon
1 kaşık pul biber

Yapılışı: Kürümüzü bir kasede karıştırıp gece yatmadan önce yiyoruz, en az 1-2 ay devam edin, hemen vazgeçip bırakmayın siz de göreceksiniz değişimi.



Maden Suyu İle Basen Eritme Kürü Tarifi

Malzemeler

3 kaşık yoğurt
1 bardak maden suyu (Meyveli soda ve sade soda değil)

Yapılışı: 1 bardak maden suyu + 3 kaşık yoğurdu karıştırıyorsunuz. Bu karışımı her gün 1 kere içebiliyorsunuz. Basen ve göbekteki yağlar için düzenli içilmesi gerekiyor harika bir karışım. Ödem attırıyor. Gece rahat uyumamızı sağlıyor. Gece yatmadan yarım saat önce içilmesi gerekiyor.



BASEN ERİTMEK İÇİ NE YEMELİYİZ?

Basen ve göbek bölgesi yağlanmalarından kurtulmak ya da önlemek için tüketilmesi gereken bazı besinler vardır. Bunların arasında; ıspanak, ceviz, yumurta, yeşil çay, yulaf ezmesi besinleri yer alıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal