Kadınların Güzellik Sırrı Bu Besinlerde Saklı

Soğuk havaların etkisiyle kuruyarak parlaklığını ve canlılığını yitiren cildinizi, yedinden eskisi gibi sağlıklı bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Evde uygulayabileceğiniz basit yöntemler ve beslenmenize ekleyeceğiniz besinlerle cildinizi soğuk havalar için hazırlayabilirsiniz. İşte cildi yenileyen besinler…

19.02.2020-12:32 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-11:56) Kadınların Güzellik Sırrı Bu Besinlerde Saklı

Evde uygulayabileceğiniz çok basit uygulamalarla cildinizi destekleyebilirsiniz. Cildinizi kışa hazırlayarak kereviz, ıspanak ve kuruyemişleri tüketerek, cildinizi soğuk havaların neden olacağı tahribattan koruyabilirsiniz.

ISPANAK İLE YAŞLANMAYI DURDURUN

Havaların soğumasıyla birlikte, nem kaybının da etkisiyle ciltte ve vücudun farklı bölgelerinde oluşmaya başlayan kırışıklıkların daha da derinleşmesine, cildin daha solgun görünmesine neden olur. İçerisinde bolca demir bulunan ıspanak, cilt için gerekli olan tam bir beta-karoten kaynağıdır. Güçlü bir antioksidan olan beta-karoten, yaşlanma etkilerine karşı oldukça etkilidir. Ispanak, yüksek miktarda B6 vitamini, kalsiyum, potasyum, folik asit, C vitamini ve magnezyum içerir. Bu vitamin ve minerallerle de yaşlanmaya karşı sürdürdüğünüz savaşı hızlandırır.

GEREKLİ KAYNAKLARI HÜCRELERİNİZLE BULUŞTURUN

Sağlıklı ve canlı bir cilt için gerekli olan kabuklu yemişler çinko, demir, bakır, selenyum, iyot gibi elementler bakımından oldukça zengindir. Doğada bulunan bu elementler, cildin yaşlanmasında önemli rol oynayan serbest radikalleri yok etmede önemli rol oynar. Yaşlanmaya ve kansere karşı savaşır.

GÜZELLİK SEBZELERİ TÜKETİN!

Günlük cilt bakımınız dışında kivi, portakal ve limon gibi besinler tüketmeye özen gösterin. Bunun yanı sıra gece kremlerinin içine C vitamini takviye ederek cildiniz için gerekli olan C vitaminini elde edin. Balık, kırmızı et gibi çinko açısından zengin besinler tüketin. Fındık, ceviz, badem, yer fıstığı, kestane gibi güzelliğinizi destekleyen sebzeler; kereviz ve ıspanak tüketerek yaşlanmaya karşı doğal yollarla savaşın! Yaşlanma belirtilerini yavaşlatmak için tam bir kolajen kaynağı olan kemik suyundan da destek alabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal