Kadınların Gerçek Dostu: Aspir Yağı!

Aspir bitkisinden elde edilen Aspir yağının birçok faydası bulunmaktadır. Kilo verme, yağ yakma ve bronzlaşma gibi birçok etkisi bulunan Aspir yağı, özellikle kadınlar tarafından tercih ediliyor.

08.01.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-14:17)

Aspir yağı, papatyagiller sınıfından gelir ve 50 – 120 cm boylarına ulaşan, dişli ve dikenli bir gövdeye sahip bir bitkidir. Aspir yağının ve çayının birçok faydası mevcuttur.

ASPİR YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

Aspir yağı, e vitamini açısından oldukça zengindir. Omega-6 asitleri ile destek olarak vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve kan şekeri düzeylerini dengede tutar. Astım, soğuk algınlığı, öksürük, balgam, boğmaca gibi hastalıklara da iyi gelir. Aspir yağı depresyon ve stres gibi ruh sağlığı sorunları için oldukça faydalıdır. Vücutta serotonin hormonunun üretimini artırmakta yardımcı olur. Alzheimer hastalığı için de etkili olduğu söylenmektedir. Kilo vermeye çalışanlar için iyi bir seçimdir. Obezite sorunuyla mücadele eden insanlar tarafından da sıklıkla kullanılır. Aspir yağı, saç köklerinin sağlığı için kafa derisindeki dolaşımın artmasını sağlar. Aynı zamanda saçınızın parlak ve güçlü kalmasına yardımcı olmaktadır. Özellikle, cilt gözeneklerinin açılmasında, döküntülerin ve sivilcelerin azaltılmasında yardımcı olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal